POPORUL NU AR TREBUI SA II FRICA DE GUVERN, GUVERNUL TREBURI SA GUVERNEZE

Poporul roman nu ar trebui sa ii frica de guvern, de ce, pentru ca nu guverneaza tara si ar trebui sa fie scos din afara legii din Parlament. Plecat dupa alte contracte de drepturi penale si scursuri umane, supne ca f ost dupa investitorii prin alte meleaguri., dupa ce sunt milioane din calsa sociala si poporul roman, pe tademnul unor politicienii pe functii publice la orice nivel, au comis alte noi crize economice, nu vor sa guverneze de loc tara, pentru a fi cele mai mari cretserii de preturi la raft si munca tot mai ieftina pe piata muncii.

In incercarea sa mai prosteasca prostimea de a elibera poporul roman de la Comisia Poverilor Fiscale, ciuma rosie si cumele de alte culori politice, au devenit guvernul altor guverne si nu guverneaza . v-a comanda caracterul talibanilor al conducatorului prea iubit de toti penalii pentru alte noi functii publice, pentru inca alte Proiecte nationale la 30 de ani., astfel incat marii investitorii sunt cu numele in tara si penalii de la comisiile de evaziunea fiscala si cu noi bombe penale au investit cetatenii sa mai voteze cu alte noi si vechi clante uzate si cozi de topoare care au saracit clasa politica si clasa sociala din toata Romania.

30 de ani si 11 ani de la alte drepturi mai inalte si moderne la cei care au fost si sunt acum la guvernare la toate functiile publice au prostit multimea cu parcursul european si un stat ale drepturilor Penalilor la toate functii publice, pentru sa faca cum vor ei si sa se aleaga cum vor ei si pe cine vor ei la functii publice, despre cum sa mai realizam o noua revolutie , cum sa curga mai mult sange, pentru noi lipsuri de drepturilor omului . Acum unii cred ca daca sunt la guvernare si nu guverneaza tara si profita de lipa de alternativa politica solida la toate abuzurile democratice si pentru dezvoltarii si crestere a saraciei la multi sclavi pentru piata comerciala al sclavilor, si investitori care vor taxe mici pentru cresterea somajului la randul oamenilor cu drept de vot si pentru cresterea preturilor la toate articolele perisabile si nepersibaile.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor