POMANĂ PENTRU BĂNCII DIN PARTEA GUVERNULUI

Guvernul al României condus de actualele partide private şi politice, precum PSD,PNL şi alte partide mici, promovează relansarea comisioanelor abuzive din contractele care nu scad rata în mod legal la jumătate şi ei fac afaceri cu băncile comerciale, care sunt fabricii de banii, pentru ca cetăţenii romani, să nu mai poată plăti niciodată acele credite care sunt producătoare de noi crize economice.

Forma de ajutor promisă de Guvernul Victor Ponta de la Crin Antonescu, precum USL, au arătat, că cei care au rate vor plăti timp de doi ani jumătate urmând ca diferenţă să o plătească mai apoi, iar peste doi ani, romanii care îşi vor declara la ultima centimă sursă de veni, vor fi scutiţi circa parţial de impozite, numai dacă mai au locuri de muncă pe câmpul muncii, având pe fond că milioane de romanii rămân tot mai mult cu fără locuri de muncă, din cauza creşterii poverii fiscale.

 

Deputatul Elena Udrea a arătat, că promisiunile Guvernului de a-i ajuta cică pe romanii care au rate noi la băncii, este ,,discriminatoriei ” şi a confirmat că ,,guvernanţii” în loc să reducă din povara fiscala care este cea mai ridicată din clubul Uniunii Europene, dau direct de la Guvern pomeni electorale, numai la cei care mai votează cu inventatorii de taxe şi impozite, precum consumatorii de taxe, impozite sau alte dividente ale statului roman.

 

Guvernul face pomeni electorale pe banii noştri. Iar dacă dumneavoastră veţi primi direct pomana electorală de la USL, în campania pentru europarlamentare sau pentru prezidenţiale, să ştiţi că plătiţi pomenile electorale pe care Guvernul Ponta le face în an electoral. Au trecut de la pomană electorală cu sacoşa, nu mai merg cu ligheanul, ori cu găleata în mediul rural pentru a câştiga voturi, pentru că au descoperit o metodă mult mai subtilă: pomana electorală direct de la Guvern”, a precizat Udrea într-o conferinţă de presă, pentru B1TV.ro

Pomenile electorale pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din anul politic 2014, vor fi mult mai mari, deoarece aceste partide se ocupă cu mituirea electoratului să voteze cu partidele private din cadrul USL, având în vedere că milioane de romanii cu drept de vot, nu mai vin la urne să votez, din cauza că partidele private, nu creează locuri de muncă de înaltă calitate şi sigure.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!