POMANĂ PENTRU BĂNCII DIN PARTEA GUVERNULUI

Guvernul al României condus de actualele partide private şi politice, precum PSD,PNL şi alte partide mici, promovează relansarea comisioanelor abuzive din contractele care nu scad rata în mod legal la jumătate şi ei fac afaceri cu băncile comerciale, care sunt fabricii de banii, pentru ca cetăţenii romani, să nu mai poată plăti niciodată acele credite care sunt producătoare de noi crize economice.

Forma de ajutor promisă de Guvernul Victor Ponta de la Crin Antonescu, precum USL, au arătat, că cei care au rate vor plăti timp de doi ani jumătate urmând ca diferenţă să o plătească mai apoi, iar peste doi ani, romanii care îşi vor declara la ultima centimă sursă de veni, vor fi scutiţi circa parţial de impozite, numai dacă mai au locuri de muncă pe câmpul muncii, având pe fond că milioane de romanii rămân tot mai mult cu fără locuri de muncă, din cauza creşterii poverii fiscale.

 

Deputatul Elena Udrea a arătat, că promisiunile Guvernului de a-i ajuta cică pe romanii care au rate noi la băncii, este ,,discriminatoriei ” şi a confirmat că ,,guvernanţii” în loc să reducă din povara fiscala care este cea mai ridicată din clubul Uniunii Europene, dau direct de la Guvern pomeni electorale, numai la cei care mai votează cu inventatorii de taxe şi impozite, precum consumatorii de taxe, impozite sau alte dividente ale statului roman.

 

Guvernul face pomeni electorale pe banii noştri. Iar dacă dumneavoastră veţi primi direct pomana electorală de la USL, în campania pentru europarlamentare sau pentru prezidenţiale, să ştiţi că plătiţi pomenile electorale pe care Guvernul Ponta le face în an electoral. Au trecut de la pomană electorală cu sacoşa, nu mai merg cu ligheanul, ori cu găleata în mediul rural pentru a câştiga voturi, pentru că au descoperit o metodă mult mai subtilă: pomana electorală direct de la Guvern”, a precizat Udrea într-o conferinţă de presă, pentru B1TV.ro

Pomenile electorale pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale din anul politic 2014, vor fi mult mai mari, deoarece aceste partide se ocupă cu mituirea electoratului să voteze cu partidele private din cadrul USL, având în vedere că milioane de romanii cu drept de vot, nu mai vin la urne să votez, din cauza că partidele private, nu creează locuri de muncă de înaltă calitate şi sigure.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !