POLITICIENII SUNT MAI SARACI, TINERII SUNT MAI SARACI SI MILIOANE DE FAMILII FOARTE IN SARACIEI LUCIE

Nu va temeti daca sunt politicienii tot mai saraci sunt unici de la biroul unic de credit. Problema e ca prostitutia politica a ajuns sa fie cel mai bun program de guvernare prin legalizarea sclaviei moderna. Nu exista de loc politicienii in Parlament 2016 ptr 2020 sa lupte impotriva saraciei.

Milioane de familii sarace sunt in mediul rural si sunt alte sute de mii de tinerii foarte saraci, deoarece nu este sigura problema probabil sa fie. n de la familiile sărace sunt mult mai probabil să fie singure. Guvernul in cresterea taxelor si impozitelor de lux ptr ca asa stie a GUVERNEZE, aratand ca oamenii saraci sa devin si mai saraci, iar pentru oamenii bogati sa fie guvernul cel mai bun, sa fie numai oamenii cei care fac economia tarii sa mearga spre oamenii saraci. Problema ca tinerii sunt cei mai saraci se inrautatesc mai mult de cat parintii lor din prima generatie iar pentru generata asta de tinerii nu mai exista parintii care sa munceasca. Ei fac o scoala de 6 la suta. Se fac mai multe divorturi decat rata mare de cresterea copiilor. Un tanar din tara lucreaza pe piata muncii, pentru 5 pensionarii iar un tanar cu un venit de 1700 de euro lucreaza pentru doi pensionarii.

 

Oamenii saraci mar mai repede mai ales la ce vremuri sunt. Se desfac si nu se inchid de loc diborturi, decat peste 5000 de divorturi la 100 de zile. Mancarea este un aliment tot mai rau si foarte scump, deoarece nimeni nu garanteaza calitatea. Si copiii lor vor avea parte de ajutoare sociale .

Daca nu sunt milioane de locuri de munca in bine achitate sunt milioane de barbatii si femeile foarte sarace de la zi la zi. Faptul ca clasa politica nu vrea nimic sa faca decat sa ceara tot timpul record de poverii fiscale, si merita soarta sa nu vina milioane de romani la vot si urne sa arunce cu stambila pe buletine de vot. In cauzarea unui partid politic care sa fie expresia electoratului, este ca nu avem partide politice diferite si toate au programe politice comune si pline de minciuni .

Lista cu promisiuni electorale tot timpul a fost umflata cu pompa, dar se vede cat sunt de saraci barbatii tinerii, poate mai veseli, poate mai bine pregatiti sa lucreze in afara tarii, decat barbatii care au copiii si probleme in plus. Lipsa de securitate sociala si ajutor social din partea Statului, este ca boala ascunsa a societatii moderne, de asta a fost legalizata sclavia severa pe scara masiva. Marile bulevarde sunt pline cu farmacii , bancii, supermaketuri straine, dar multe din lucurile ne fac sa credem ca nu exista mare diferenta de loc. Contractul social prin introducerea unui ajutor minim garantat nu sunt de cat contracte sociale digitale, credite de credite la bancii,

Companiile serioase nu sunt si nu au nevoie de loc de prieteni si vecini, dar sunt considerate persoane publice. Multe probleme vin in continuare din partea partidelor parlamentare care nu fac mai greu nimic sa lucreze pentru firul ierbii, astfel sa ajute pe oamenii care sunt diferiti, nu exista de loc ajutor politic real sa fie modelul de guvernare.

La  vot nu exista diferenta intre cine voteaza si cine nu voteaza deoarece difernta dintre bogati si saraci creste si se mareste. Banii in Romania nu au valoare de loc si mai ales valoare politica. Dar instabiliyatea politica este lipsa de echitate si dreptate in economia cea buna.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !