POLITICIENII NU AU DE LOC GRIJA DE MILIOANE DE ROMANI

 

Cresterea economica in anul 2017, din partea partidelor politice parlamentare, nu produce de loc locuri de munca pe piata muncii, astfel de ce sunt lipsa locurilor de munca in continuare. Rata mare a somajului in zona tinerilor este tot mai mare si este o nota proasta adresata impotriva partidelor de la guvernarea lor si mai ales toate partidele politice din Parlamentul lor care primesc milioane de euro de la Statul Roman, pentru distrugerea tarii tot mai mult. Toate partidele politice au programele de guvernare foarte slabe si performata lor se vede in masurile guvernamentale , care nu ofera nimic decat sa ceara taxe peste impozite la lipsa locurilor de munca si a un nivel de trai sigur.

Rata somajului pentru anul 2017, este mai mare de peste 20 la suta, iar somajului pentru tinerii se ridica in Romania la peste 59 la suta, mai mare cu 20 la suta, deoarece tinerii cu studii superioare nu isi gasesc de loc un loc de munca si mai ales nu comunica munca lor intelectuala cu cererea si oferta angajatorilor. Toate acestea marii probleme sunt catastrofale din partea partidelor politice de la Guvernarea PSD, care din cauza lipsei de programe speciale de orientarea profesionala si tot mai mult slabei guvernarii si ale celui mai slab program de guvernare pe langa masurilor guvernamentale. O ancheta sociala pe piata muncii, arata situatia Romaniei in privinta contextului economic si cea mai slaba cresterea economica si lipsa de infrastructura economica de tara in care se afla milioane de tinerii si mai ales generatia tanara de azi nu au de loc un viitor sigur si durabil in aceasta tara.

Cifrele despre rata somajului in randul tinerilor pe piata muncii indica un indicator foarte prost si periculos in cauza tinerilor, deoarece nu sunt loc  locuri de  munca pentru milioane de tinerii, astfel sunt cei mai saraci locuitorii ai acestei tarii. De ce se minte, ca este cresterea economica mai mare de cat lipsa locurilor de munca in actualele conditii economice tot mai proaste si defavorabile tinerilor, exprimate printr-o cota de peste 59 la suta din totalul tinerilor din Romania care inca mai traiesc pe teritoriul al Romaniei. Saracia severa de multiple severe e foarte mare si agresiva si locurile de munca care sunt nu sunt de loc compatibile cu milioane de tinerii care nu au de loc o sursa de venit si mai ales conditii materiale la nivelul Uniunii Europene. Guvernul PSD nu vrea sa intervina pe piata muncii, prin adoptarea de nevoiea de combaterii somajului in randul tinerilor, care criza somajului si criza economica la nivelul populatiei apt de munca, de se extinde la pana 50 de ani.

 

Rata somajului in randul tinerilor nu este la sub 25 de ani, si la peste 25 de ani, conform unui recent Raport al Parlamentului European, pentru anul 2017. Politicii publice de la numai promisiuni electorale ale guvernarea PSD – ALDE a promis inca alte noi masuri populiste in vederea cresterii ratei somajului in zona tinerilor, astfel incat nu pentru incluziunea profesionala si sociala a tuturor tinerilor, efectiv Statul Roman, care vrea numai taxe si peste impozite, aplicarea de catre aceste partide politice care vorbesc in numele Statului Roman azi, au ca motor gripat de lipsei principalelor programe de reducerea soamjului in randul tinerilor de orice varsta, si mai ales au legalizat sclavia pe piata muncii, la milioane de firme cu capital strain. Toate guvernele politice lansate de Parlament au masuri in primele forme de sclaviei severa si lipsa de modernizarea fortei de munca. Pentru ocuparea foreti de munca in randul tinerilor, trebuie sa fie locuri de munca in bine platite si mai ales tinerii sa nu lucreze pe cosii de seminte.

 

Cele doua mari partide politice nu au ca prioritate fundamentala, sa aduca oferte legislative serioase, astfel au lasat un Guvern politic sa nu intervina de loc pe piata muncii, unde sunt fabricii care lucreaza pe piata economica care nu merg in pas in pas, cu cererea activa si oferta este in cea mai mare criza de responsabilitate si de implicare din partea guvernului in rezolvarea problemelor tot mai grave si severe ale populatiei active.  Partidele politice de azi, demonstreaza ca nu reprezinta de loc societatea civila, iar Guvernul guverneaza doar pentru partidele lor personale si pentru afacerile de clientela politica cu unele firme profitabile in a servi clientela sclavagista. Nu au fost de loc probleme serioase rezolvate, pentru adoptarea unui cadrul socio-economice la mediul actual, pentru raspunerea rapida a insertie a tinerilor, mai ales ca suntem sub umbrela Uniunii Europene.

Segmentul cel mai bine chinuit, caruia nu se adreseaza niciun partid politica sa se ridice la nivelul problemelor reale ale tinerilor de azi, tineri care nu au de loc o integrare si o sursa de venit stabila si motivanta sunt tot mai bine pregatiti si mai ales un programe educationale care sunt de forma si nu sunt compatibile cu mediul de afaceri din Romania. A doua problema severa este ca tinerii sunt discriminatii ca nu au de loc experienta sau ca trebuie sa lucreze tot mai mult pentru zero venituri, si mai ales rata somajului devine tot mai oficiala in randul politicienilor de la toate partidele parlamentare care nu au de loc capacitatea politica de guvernare , pentru combaterea somajului si saraciei severe in zona tuturor tinerilor din toata Romania. Guvernul PSD si toti parlamentarii ai Parlamentului nu considera ca investitia in tinerii romani este o afacere de succes si de asta vor voturi de la tinerii, sa nu vina in numar mare la urne sau sa rastoare guvernele politice care nu produc nimic si care trebuie sa fie un set de masuri pentru reformarea clasei de mijloc si raportarea si implimenatrea de masuri in programe, de guvernare destinate pentru tinerii de toate varstele din aceasta tara.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor