POLITICA TOT MAI SLABA DE MANA A DOUA

 

Corina Cretu candideaza la alegerile de stat in 2019 in locul lui Klaus IoHANNIS, intruct PNL SI USR nu au mai multe de cat PSD 30 ka suta, pentru alegerile electorale. Este vremea ca in sfera politica pentru publica sa fie oameni mai noi si nu conteaza ca sunt tineri si nu au de loc locuri de munca si venituri .Un nou atac cu bombe pentru combaterea Guvernului PSD de a doua mana , de la guvernarea personala. Guvernul si majoritatea guvernamentala trebuie sa declanseje procedura de alegerile anticipate.

Guvernul si toate coalitia penala de la Buucresti, nu au de loc un Program de guvernare serios si sa fie preocupat de problemele grave economice, sociale si infrastructura totala de drumuri. Lipsa de a tragerea de programe, masuri si politici durabile la guvernarea centrala din partea Guvernului cu actuala majoritatea parlamentara nu face de cat sa saboteze tot mai grave milioane de romani.

 

Toate partidele politice vin cu promisiuni electorale tot mai ieftine si necalificate din punctul de vedere politic si social. Guvernul trebuie sa nu fie la politica de guvernare pentru o firma de doi penalii , trebuie sa fure din fondurile europene si atragerea banilor comunitari. Si cum avem cea mai slaba guvernare care face o politica de un leu in Parlament si care nu vrea sa se implice sa guverneze dupa Programul politic de Guvernare din anul 2016, si sa cheltuie bani europeni si sa dea bani la bugetele locale, pentru dezvoltarea infrastructurii si combaterea saraciei si sclaviei in coruptia publica si privat, care exploateaza cele mai grave grupuri de persoane care sunt la periferia Uniunii Europene.

O noua lupta politica se suge dupa ciolane si pri activarea poverilor fiscale.Romania nu are de loc un guvern serios si care sa se aflece asupra problemele grave ale romanilor. Guvernul, trebuie sa adopte solutii si valorii democratice pentru ca gradul de cresterea ritmul de saraciei in randul copiilor si tinerilor se afla la pste 56 la suta. Idea ca avem un prea mare guvern si lipsit de calitatea politica legislativa si ca nu exista de loc controlul parlamentar, se vede foarte bine si monopolul parlamentarilor de la actuala majoritatea parlamentara care nu se creeaza de loc legii normative si sa dea banii la populatie pentru poporul roman. Cea mai slaba infrastructura de drumuri cea mai slaba economie si cresterea economica de made Guvernele penale si rupe de realitatea politica actuala.

 

 

 Guvernul nu este la guvernae sa fuverneze pentru afacerile infractorilor si penalilor si este un guvern al tuturor romanilor. DE cand a venit ciuma penalilor si alte ciume politice nu se face cam nimic pentru firul ierbii. Este Romania mai bolnava in Uniunea European, niciun partid politic si adunarea parlamentara nu faca nimic pentru a ridica Romania spre drumul Uniunii Europene. 

 

„Eu aș merge pe o accelerare a cheltuirii banilor europeni și să vorbim despre aceste parteneriate public-privat – pentru care statul va plăti, cetățenii vor plăti – după ce ne vom cheltui alocația pe care o avem. Avem miliarde de euro care așteaptă la Bruxelles”, a adăugat comisarul european.

 

 

 

ww.ziarulviitor.ro

 

 

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor