POLITICA TOT MAI MICA DE CALITATE

Politica tot mai mică de calitate, întrucât avem cel mai corupt guvern din toate statele membre ale Uniunii Europene, și cu o majoritate parlamentară plină de penali de la partide personale. Regimul PSD și alte partide de 1 la sută, se vinde pe scena politică românească, cu cel mai corupt guvern și miniștrii, care se află în centrul corupției și cea mai proastă guvernare privind criza politică tot mai mare și lungă.

Șeful majorității parlamentare stă acum pe o majoritate parlamentară foarte fragilă și coruptă, unde creanțele de corupției se ridică la peste 100 de miliarde de euro. Guvernul Ponta 4, este compus de peste 300 de parlamentari cu dosare penale pentru afaceri de corupției și evaziune fiscală, în formă calificată, de o majoritate parlamentară foarte penală și ordinar.

Comisia națională și anticorupției așteaptă de asemenea ca parlamentari să nu mai garanteze pentru forma de guvernare la guvernarea tuturor penalilor, deoarece guvernarea penalilor, nu produce nimic bun și numai dosare penale, și de asta, este nevoie de trimiterea Guvern penalilor, adică  așa ,,intelectuali,, în fața procuraturii.Autoritățile din România sunt de asemene cu ochii pe cel mai corupt guvern și care se află în libertate și la vârful țării.

Guvernul a suspendat cele mai moderne reforme economice și sociale, prin care aici în țară, se ridică o rată a șomajului de 57 la sută, la numărul de locuri de muncă, care nu sunt sigure și cu venituri foarte mici, adică peste 10 milioane de români, la zodia sărăciei severe.

Toate partidele din coaliția de guvernare sunt cu fără oferte politice și împinge țara spre drumurile ale crizelor economice și o criză politica mai dură și severă, față de noile măsuri de austeritate.

Acordul între partide private, și slabă calitate, privind prestările de servicii politice, nu a reușit să spună și să facă reforme politice și economice în România. Nu avem partide politice și democratice la guvernare în anul 2015, după ce programul lor de guvernare al PSD, ALDE și alte partide de 1 la sută, nu comunică cu realitatea politicilor economice internaționale, și comunică cu alte noi milioane de probleme financiare, care se văd în timp.

În plus, față de politica de guvernare care este tot mai expirată și care nu are soluții și alternative politice și economice, din coaliția de guvernare a băgat pe România să se confrunte cu alte noi creșterii de milioane de probleme economice și socio-umane, cu măsuri populiste care sunt cuprinse în Codul Fiscal, al tuturor penalilor., care nu aduce repet creșterile economice și să producă milioane de locuri de muncă, care avea o dată toată România. Separe ca aceasta criză politică va fi topită doar de oameni la urne.

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

One Response to “POLITICA TOT MAI MICA DE CALITATE”

  1. www.zonefit.ro spune:

    Bine spus. Un post foarte bun.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro