POLITICA SUB ANUL 2017

 

 

Schimbarea Guvernul Mihai Tudose  ar trebui sa fie un drept democratic al  oamenilor care sunt in fiecare zi de zi in strada. Protestele au fost tot mai multe de la zona sindicatelor si mai ales din partea Societatea Civile, care au vazut ca nu se guverneaza de loc pentru milioane de romani activi, de pe teritoriul tarii, insa Guvernul PSD 2, nu are de loc capacitatea politica sa genereze stabilitate si mai ales sa ofere ceea ce doresc oameni o crestere reala economica si mai multe noi locuri de munca in bina platite.

Dupa ce a venit un nou Guvern, al penalilor de lux, ca PSD -ALDE au bagat tara intr-o criza de indentitate si cele mai mici venituri, la milioane de romani, si nu vor de loc sa guverneze in continuare.

Guvernul, are nevoie de mai multe calitate politica si nevoie de un program de guvernare care sa mearga direct la milioane de romani cu zero venituri.  O forma de guvernare penala, a formulat acest guvern. 

 

Nu are de loc facute temele economice, nu au programe de dezvoltare si cresterea economica, alegerile anticipate sunt aproape de guvernul tuturor penalilor de genul PSD.  Coalitia PSD si ALDE au rmans cu programul de guvernare din alegerile parlamentare pentru a nu permite sa treca o motiune de cezura impotriva guvernului care nu are de loc proiecte si nu numai.

Guvernul PSD SI ALDE au promis romanilor, noi taxe si impozite de lux, care bugetul fiscal bugetar ar tot mai multa putere politica si milioane de romani sunt din cauza Guvernului PSD cu zero venituri si cele mai mici venituri.

Romania nu are de loc stat de drept din cazua masurile de guvernare ale Guvernului Tudose si clientela selectiva si nu sunt de loc de partea romanii si nu se ridica a fi un guvern responsabil si corect. Guvernul PSD 1, pentru Guvernul 2, se afla impotriva drepturilor omului, si nu apara si promoveaza de loc statul de drept. Nicio guvernare cea mai slab din clubul Uniunii Europene. nu are un discurs de ura si rasism, la drepturile oamenilor din piata muncii locala., asa cum se manifesta toate guvernele si guvernele impotriva alor guverne. Trebuie sa fie un nou guvern si cu un nou program de guvernare ce are de facut dupa graficul programului sau de guvernare

Pentru anul 2017, Guvernul PSD si ALDE actoneaza astfel incat cu cea mia mica crstere economica asa cum ne era extimata de nimeni. Datoriile externe are Romaniei sunt de miliarde mari de eruo, si rata somajului se ridica la 16 la suta, iar rata somajului in zona tinerilor romani si cu studii superioare, se ridica la peste 20 la suta.

 

 

De fiecare data a inceract guvernul sa pacaleasca lumea si romanii au vazut ca de fapt Programul de guvernare din alegerile parlamentare 2016, nu era pozitiv si era impotriva tuturor romanilor. Guvernul PSD de orice penal la guvernare, are sub 10 la suta, incredere . Guvernul si partidele de la guvernare ar trebui sa isi schimbe masina politica de guvernare, deoarece nu respecta de loc angajamentele si milioane de probleme ale oamenilor, si mai ales nu guveneaza pentru sa promoveze investitii publice si private, care sint cu peste 1000 de miliarde de euro in scaderea, si nu exista maturitate si raspunderea politica, in ce priveste cresterea economica sustenabila.

 

 

 

PSD si alte partide politice in 27 de ani la guvernare, nu a fost pentru a avea o agenda publica serioasa, deoarece au lupta impotriva democratiei directe, a drepturilor si libertatilor fundamentale, si nu au o noua lege fundamentala serioasa si moderna. Lipsa de incredere si onestitate publica insa au rupt contactul social si contactul politic, astfel acum toata produsele penale se ridica impotriva statului de drept si nu exista de loc o lege a functionarului public sa respecte demnitatea si drepturilor  oamenilor in anul 2017. Daca vom avea un Guvern nou , oricum este mai bun de cat toate guvernele sociologie si politice penale.

 

 

 

Nu mai avem de loc clasa politica, clasa de mijloc, ce ar trebui sa schimbe Guvernele ieftine politice, care au programe de guvernare pentru generarea coruptiei si sclaviei in saraciei severa. Politica romaneasca a pierdut capitalul romanesc din drepturile de vot, care spune, ca nu exista o clasa politica serioasa si durabila, la ceea ce ar trebuie sa fie alternativa politica de schimbare. Este nevoie de oamenii politici noi, in viata politica de guvernare. Sinte nevoie de menegeri buni, care sa alica un program de guvernare ce vrea Romania. Nu s-a realizat nimic din programul de guvernare cu care se lauga o majoritatea parlamentara coapta si corupta la guvernarea hotilor, ca noapte la guvernare, si guverneaza dupa interesele persoanele si afacerile de coruptiei pentru partidele private care cer tot timpul indexarea poverilor fiscale .

 

ZIARULvIITOR.RO

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!