POLITICA SE FACE SI ASTFEL

 

Romania este de 30 de ani, in cea mai mare epoca a regimurilor partidelor politice penale, o tara care prioritatea pentru a fi la combaterea si prevenirii actelor de coruptiei. Majoritatea politicienilor au fost la guvernare numai pentru afacerile de coruptie in forma calificata. Aceste partide politice penale si care au tocat toate resursele financiare pentru a servi clientela penalilor selectiva. Clientela de clientii penali, au voie sa guverneze tara astfel le este permis sa forme numai guverne care apara coruptia, saracia si au construit o lume a statului mafiotic.

Liderii penali de la nivelul inat au compromite interesele tarii si se constata ca astazi, Romania pe arena politica prevede numai si numai partide politice autocratice, in mod constant suportul lor financiar nu este pentru apararea statului de drept si pentru apararea drepturilor penalilor si scut antiracheta impotriva valorilor fundamentale si lipsa de respect pentru drepturile fundamentale ale omului.

Aceasta politica de zi mai mult astfel? abrogata dupa numai interese meschine si lipsite de credibilitate si separarea penalilor in piata publica, pentru a ajuta tara sa fie tot mai mult cu guvernele pentru penali la guvernare. Romania trebuie sa continua lupta serioasa impotriva coruptiei in lupta furtului la scara larga cu bugetele locale si cel mare, astfel incat sa aiba o reputatie atat prin investitirea de noi investitii si fondarea de fondurile nationale de dezvoltare in finantarea referitor la legea privind prevenirea penala, ar fi o noua concept dezvoltare. Guvernele penale axate pe mega scandaluri penale si producatoare tot timpul pentru politicienii penali, au ca scop ca magistratii sa aiba proiectele lor impotriva politicienilor de interveniti si monitorizarea coruptiei si saracia absoluta.

 

Romania are toate drepturile sa devina un stat pentru o sursa de schimbarilor bilaterare in special pe transferul privind combaterea si prevenirii coruptiei, saraciei si sclaviei severe de pe casele de afaceri cu politicienii penali si oamenii de afaceri. Agenda anti-coruptiei si procuratura si ANI , nu acopera sarcinile de integritate si moralitate in depilina conform directivelor europene in materie de respectarea drepturilor omului si libertailor fundamentale, deoarece Romania a pierde miliarde de euro , pe incalcarea drepturilor omului si respectare la un proces corect, echitabil si transparent.

 

Statul de drept trebuie sa aiba programe vizate pentru combaterea coruptei la timp, la eradicarea saraciei si sa difuzeze experienta acumulata altor state care sunt in curs de post aderare la Uniunea Europeana. Pana acum nu sa discutat despre afacerile publice de coruptiei legata de criminalitatea de trafic de persoane si legata de achizitii publice, si sa focussat pe focus grupe de persoane penale, fara a recupera prejudiciu de miliarde de euro, bani furati din toate buzunarele oamenilor. Unele Ambasade au discuta sa sustina financiar toate demersurile privind prevenirea si combaterea corutpiei, dar nu este de loc mult. Obiectivele partenerilor externi, ale Ambasadei, sunt modernizarea instrumentelor de prevenire si unificarea a anumitor masuri de politica anticoruptiei si in modernizarea anti-coruptiei directe si eforturile vin cand in societatea civila, exista grad inalt de investitii si pentru ritmul de creierii de noi locuri de munca, iar primariile corupte din tara respectiva de mai sus, potrivit celor 10 ambasade care cotizeaza in fiecare an cu miliarde de euro, pentru combaterea coruptiei si eliminarea penalilor de pe functii publice.

 

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!