POLITICA ROMANILOR ÎN DIRECT AICI PENTRU TOATA LUMEA

 

 

Deşi votul este universal în România de mai bine de 21 de ani, românii cu drept de vot, nu vin în număr mare la alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, pentru că majoritatea produselor politice care se vând că sunt pe cel mai mare scaun politic, sunt expirate din punctul de vedere politic, deoarece vor noi privilegii de la românii cu drept de vot, care sunt cu fără locuri de munca, din cauza lor, pentru că au vândut toate intreprinderile comerciale ale statului român, la fier vechi, şi vor ca românii să fie sclavii lor în continuare.

 

În campania pentru alegerile prezidenţiale ar trebui, ca produsele politice şi comerciale, să vorbească despre agenda politică şi ce lucruri importante, vor adopta pentru România, astfel încât candidatii care sunt cu partide în spate, aruncă foarte multe atacuri la persoană, deoarece nu au proiecte mari de tara. Oferta lor politică este bazată pe propagandă de manipulare, întrucât este mai uşor de spălat creierii în această perioadă politică.

 

Toate partidele politice din toată România, au în spate un sistem politic producător de corupţie şi de sclavii. Corupţia politică este cea mai mare realizare ai lor pentru România, astfel ca alegerile prezideţiale pentru România şi milioane de românii să fie cu fara obiectivele fundamentale, precum modernizarea educaţiei şi sistemului de învâţământ şi de sănătate pentru fiecare român. România nu are cel mai bun sistem de educaţie din Europa, deoarece educaţia din partea partidelor private, are alocat cea mai mică parte din PIB educaţie, cu sub 3 la sută.

 

Comunicarea politică la alegerile prezidenţiale din partea tuturor partidelor politice, nu este o comunicare directă cu populaţia, şi este o comunicare politică de manipulare politică tot mai mare, deoarece se promite milioane de proiecte sau ca România are lucrurile bine făcute, şi nu vor fi onorate de produsele politice, pentru că nu au capacitatea intelectuală şi să atragă pe românii să fie angajatorul lor şi nu invers.

 

 

Procesul de valori din partea ofertei politice, sunt folosite cu cuvinte slabe la nivelul practice cu privire cum trebuie ca liderii politici să transmită în toate zonele toate formele de schimbare politică şi economică sau socială, prin oferta politică din toată presa, şi se promovează numai prostituţia politică şi cea mai mare bandă de adunăturii de golanii, care au vândut toată România la fier vechi, pe nimic.

 

Atributul candidatiilor pentru alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, la nivelul 90 la sută, din produsele politice, reprezintă că sunt plagiatori şi că au prosperitate financiară tot mai bogată, lipsiţi de mesaje puternice şi adevărate sau mai mult nu tot mai mult cu lipsă mare de viziunii politică modernă, adică toarnă tot din România, la Poarta Inaltă, privind politica internă şi aduce cele mai mari deservicii prin activarea afacerilor de miliarde de euro, cu statul român.

 

Propaganda electorală este cea mai manipulatoare de numai minciunii politice şi cu alte milioane de promisiuni, care nu au niciun termen de valabilitate politică, deoarece promisiunile electorale, nu vor fi onorate şi se trece ţara prin mai rău şi iar mai rău. Propaganda electorală, acum prevede dezinformare totală şi cu fară programe speciale economice şi sociale, de care sunt nevoie acum la milioane de românii.

 

Produsele politice şi cu partidele lor private, se vând foarte ieftini pentru un vot, la alegerile prezidentiale, deoarece nu au mesaje puternice şi vor să aducă la puterea oamenilor, alt guvern şi mai corupt, care nu este votat, de milioane de romanii, şi este votat de adunătura de partide private şi pline de clientii politice, care violează viitorul al României, pentru a fi sluga occidentului, şi cu fără respectarea demnitatea poporului român, ca un stat muncitor, cu înaltă viziune economică şi cu milioane de privilegii economice prin toată România.

 

Oferta politică din partea partidelor politice şi private, de pe actuala piata politică din România, este foarte slabă şi cu fară evenimente politice democratice, care într-un adevăr trebuie să aducă schimbării politice majore, deoarece actualul regimu politic de la guvernare, este cel mai corupt guvern din Europa, care a transformat pe românii în sclavii ai partidelor private şi de asta nu sunt milioane mari de românii, la alegerile prezidenţiale din România. 

 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.