POLITICA PORCULUI ÎN ROMANIA ACUM

Politica porcului se află acum în România, din partea partidelor private, cu organele legislative şi executive proprie, în continuare, deoarece nu apără interesele ţării, şi aduce cele mai mari deservicii României, prin lipsă mare de măsuri economice şi sociale, raportate la problemele economice din infrastructura economică.

Politicienii de la partidele private, şi în special de la ciolanele de lux, precum cu puterea executivă şi legislativă comună, sunt în continuare, împotriva interesele României, şi lucrează la extinderea celor mai mari probleme economice, deoarece sunt noi deservicii ţării, prin promovarea corupţiei şi sărăciei care sunt monstră de guvernare proprii.

 

Există cea mai mare problemă fundamentală când politica din anul electoral 2014, nu sunt pentru România, şi se face numai pentru clientela politică de la partidele private, şi ca aceasta ţară să fie ne guvernată de nimeni în continuare, pentru ca alegătorii să fie în continuare în stradă şi cu fără locuri de muncă în continuare.

 

România are pe fondul tuturor alegerilor electorale ale anului 2014, cele mai slabe oferte politice şi care sunt pline de produse expirate de pe la toate partidele cu cea mai mare majoritate parlamentară şi care se extinde foarte repede la ciolane de lux, pentru clientela politică privată.

Politica actuală este considerată ca ar fi politica porcului, astfel încât partidele politice şi private care sunt de doi ani de zile, la fruntea statului român, au dovedit că nu au proiecte serioase şi constructive economice şi sociale, pentru ţara lor mama şi tata, şi din potrivă au crescut povara fiscală cât mai sus, pentru că mediul de afaceri, să nu fie cu locuri de muncă şi pentru ca alegătorii să fie în număr tot mai scăzut la alegerile electorale din 2014.

Cele mai mari probleme economice şi foarte grave, care persistă în viaţa cetăţeanului român de rând, sunt lipsa locurilor de muncă şi prea multe taxe şi impozite foarte mari, care sunt dăunătoare economiei vie.

România are o imagine tot mai negativă, din cauza că romanii nu au locuri de muncă de înaltă calitate şi sigure, şi că politicienii lucrează pentru promovarea afacerilor cu statul român, pentru extinderea coruptiei şi sărăciei, fiind repere politice moderne.

România este singura ţară din lume, care este cea mai afectată, cu milioane mari de probleme economice şi sociale, având în vedere că acum sunt milioane mari de romanii cu fără o sursă financiară din partea nimănui, deoarece partidele private de la guvernare, nu prevede reducerea poverii fiscale pe Sectorului muncii.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro