POLITICA MARE ESTE CA PLEACĂ DIN ROMANIA NOASTRĂ

 

Politica mare este că pleacă din România, şi vine altă politică slabă asupra partidelor politice din partea tuturor partidelor politice şi parlamentare. Aproape toate partidele politice din cadrul Parlamentului, nu prevăd modernizarea politică naturală şi socială, deoarece se raportează la politică de grupuri de interese, care reduce politica tradiţională şi viziunile poporului român. Puterea partidelor politice, nu este ce gândesc românii din toată România, şi se raportează la gândirea de la baronilor de partide private, care fac afaceri cu statul român, la greu.

 

Marile puterii ale lumii, se uită cum liderii politici de la guvernele personale, sunt cu fără program de viziunii de calitate guvernamentală, cum nu vor să se angajeze prin relansarea de mega proiecte de lunga durată, adică proiecte care să fie implementate cu marile puteri economice mondiale, în vedere infrastructurii economice din zona Uniunii Europene, care acum prevede numai măsuri de austeritate, pentru în continuare.

 

Toate statele membre ale Uniunii Europene, au o gândire economică mai lipsită de viziune economică, astfel încât procesul de extindere asupra noilor  state europene, sunt amânate, pe fondul problemelor cu care se confruntă şi unele state membre, care nu vor să se integreze cu adevarat la conceptul de federalizării pe care îl sugerează marile puteri ale Uniunii Europene.

 

Din cauza celor aproape 10 guverne socialiste, care sunt în clubul Uniunii Europene, politica comunitară europeană,  nu progresează din punctul de vedere financiar, şi care aduce mari probleme la toate statele membre ale Uniunii Europene, prin politica economică cea mai slabă, care se comunică la nivelul celor 28 de state ale Europene.

 

Marile tratate europene şi care sugerează anumite schimbări politice pentru noua ordine politică mondială, spune că statele europene, care vor fi cu fără infrastructură economică şi socială, de la zero, adică nu deschid noi planuri de relansarea economică prin dezvoltarea infrastructurii economice, vor avea cele mai înalte probleme de ordine economice în financiar. Viziunile economice trebuie să fie reale şi cu mult progres economic, prin atragerea mediului de afaceri, să deschidă investiţii serioase, în structura economică de la zero, astfel încât dezvoltarea şi modernizarea economică să fie cu cele mai înalte rezultate din punctul de vedere economic şi reformarea omului nou, după progresul democratic.

 

Fiecare stat al Uniunii Europene, trebuie să fie cu libertatea economică mai deschise şi corectarea de discriminare asupra unor state europene, care nu au noroc să fie pe drumul progresului economic, din cauza liderilor politicii care nu îi reprezintă cu adevărat în societate şi pe planeta noastră. Un pact comun, între toate statele europene, trebuie să prevadă Comisia Europeană, asupra aboliri sărăciei şi politicienilor care sunt cu dosare penale şi fac afaceri cu bugetul de stat din anul în curs, deoarece distrugea viitorului Uniunii Europene, vine din partea politicienilor cu dosare penale, prin noi crize financiare de ordin financiare şi noi atentate de acte de terorism asupra celor 28 de state europene, prin mai mică libertate economică şi zero noi viziuni de politică externă în cadrul marilor puteri ale lumii.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.