POLITICA LOR NU ESTE POLITICA AI ROMANIEI

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat că are nevoie de altfel de clasă politică, care să fie loială față de milioane de români, privind o nouă politică pentru democrației și democrației românească. Klaus Iohannis nu are scăderi dramatice în sondajele de opinie publică, deoarece sondajele electorale, nu există și sunt un instrument al mass-media, pentru a motiva pe guvernul ponta 4, care nu guvernează , dar în realitate milioane de români, știu foarte bine că regimul PSD, se preface că guvernează în toată România. 

Actorii politicii de la guvernare lor s-au combinat pe față pentru afaceri de corupției și pentru a nu guverna cu marile reforme, fiind o guvernare penală prin milioane de acte de corupție în sectorul public. Toate deciziile lor și programul lor de guvernare de astăzi se află sub influența  tuturor penalilor care sunt sub urmărirea penală și care conduc pe România la mai multe acte de corupție, deoarece sistemul de stat este condus de ,,intelectuali foarte proști,,. 

Realitatea politică și economică pe arena politică este foarte cruntă, deoarece de 25 de ani nu sa făcut nimic și sa distrus ce au fost făcut de vechiul regim politic din istoria țării, iar din perspectiva că doctrinele politice care sunt la modă pentru politicieni cu dosare penale pentru corupție, sunt din nou oferte politice la viitoarele alegerile generale din anul 2016, iar realitatea rezultatelor sunt zero și pe hârtie au rămas doar faptele lor penale și tuturor penalilor care sa urcat sus la guvernare.

Sub guvernul cu partide de 1 la sută și astăzi la guvernare, au o majoritate parlamentară națională, care nu produce nimic la guvernare și care este expresia celui mai corupt și copt executiv din toate statele membre ale Uniunii Europene,și care nu fac nici 1 la sută reforme importante la nivelul UE, pentru România.

România sa săturat de actualii politicieni și partidele lor care sunt cu partide private, combinate pentru afaceri de corupției și care aduc la bugetul de stat pe anul 2016, guvernarea poverilor fiscale care sunt periculoase împotriva relansării creșterii economice și sociale. Guvernul PSD, nu face reforme sociale și nu aduc măsurile legislative, pentru mediul de afaceri, încât să avem în continuare noi măsuri legislative privind sclavia legislativă.

Având în vedre cele spus că nu se face lucruri mari din partea clasei politice asupra scenei politice din partea partidelor de la guvernarea socialistă și, care anul 2015, cere noi reforme radicale privind politica de țară și noi programe economice de țară, care să ducă spre o nouă viziune importantă privind democratizării aparatului de stat.

Infrastructura din România este zero, pentru că avem lot mare de politicieni la guvernare și care cer mită și fac afaceri de corupției, pentru modernizarea infrastructurii economice și socio-umane, deci asta e guvernarea socialiștilor din toată România cu număr mare de baronii de partide personale.

Lucrurile bune din partea principalelor partide de pe arena politică și la putere și puterii legislative, și care sunt și azi la guvernare nu au fost pentru lupta împotriva corupției și sărăciei severe, făcând din România cea mai săracă țară din Europa.

România din cauza guvernării tuturor penalilor de la partide personale, se află la periferia Uniunii Europene, din toate punctele de vedere ai nivelului de trai și care nu progresează sub nici 1 la sută, prin noi reforme serioase și reale, la adresa politicii interne de țară și care pune în continuare în pericol securitatea națională și care generează numai corupție din actele guvernamentale.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro