POLITICA IN ROMANIA DUPA MODELUL POLITICIENILOR PENALII

 

Declaratia Guvernului PSD si ALDE referiotr la mafia programului de guvernare care produce acte de coruptiei, politicienii slabi, parlamentari, si ministrii cu cazier penal si la guvernare, reprezinta din punctul de vedere o mare problema de credibilitate pentru statul de drept si in cooperare deschisa cu statul roman. Guvernul PSD si toata clinetela de produse politice expirate au devenit un stat mafiot organizat si care se manifesta impotriva tuturor romanilor. Rfereriotr la actiunile de subminarea independentei sistemului judiciar si sa fie mai corupt, este in vigoare care se lucreaza la o serie de reforme slave legate de justitie, deoarece toti politicineii penali au drepturi politice sa faca ei legi speciale pentru a scapa pe politicienii si infractorii penali de puscarie.

Programul de guvernare al acestui partid de guvernament nu prvedea de loc reforme numai pe sistemul judicar. Revolutia justistiei paralele si un stat al penalilor cu acte penale la DNA. DNA are in lucru peste 4000 de dosare penale din partea casei politice si mediului de afaceri din Romania.

In opinia unor comentatorii de la toate partidele politice, aceste sac de modificari sunt tot mai grave si este tot mai periculos, pentru ca nu se vrea o reforma sustenabila, care sa fie pentru toata lumea. In sensul legii fundamemtale se impune un prag de 200.000 de euro. Dezvoltarea si cresterea orice fel de acte de coruptiei, este legalizat. Desi, se face numai coruptie in Romania, demnitarii si orice persoana publica intr-o tara din lumea trei, deoarece nu exista de loc partide de opozitie impotriva soartei justitiei.

 

Tot ajutorul pe care l-a oferit programul de guvernare din numele de mai sus, pentru politicienii penali frumosi, si creativi, este sa uite de indat tot timpu de promisiunile electorale. Nu exista de loc la noi acasa in politica interna mai elite politice si progres al natiunii romane. Se vorbeste despre 100 de ani de cand Romania a devenit un stat democratic doar cu numele dar in rest este guvernata din toate colturile tarile de grupuri mafiotice bine organizate si cu resurse financiare exclusiv de la bugetului de stat.

Presedintele tuturor penalilor din sistemul politic romanesc, a declarat ca coruptia publica este un nou program de guvernae si care povara legilor din justitiei nu afecteaza de loc independenta sistemului judiciar si astfel de dezbatere cu ong-uri, si lumea intelectuala, nu ofera de loc ultra transparenta in separarea puterilor in stat. Cei care modifica tot timpul legile justitiei sunt ei statului paralel este o dovada in plus. Exista mai multe state paralele fiind un produs politic nou in Romania, iar beneficiar direct sunt liderii politici penalii cu mega dosare penale pe rol pentru fapte grave de coruptiei in timpul serviciului public. Si, protestele de starda au fost tot mai multe in anul 2017, cu caderea Guvernului PSD 1, iar Guvernul PSD 2, lucreaza sever si cu noi masuri de austeritate, pentru ridicarea poverilor fiscale, si noile modificari ai sistemului judiciar cu organizarea interna si externa, este destul de multe probleme grave ce ar putea pune in pericol unele recomandarii ale sistemului de valori si drepturile funamentale ale omului.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!