POLITICA GUVERNULUI CU FARA REZULTATE SI ALTE PROBLEME MAI MARI

PSD nu vrea sa vina la guvernare acum din considerente politice,deoarece nu are program de guvernarare alternativ pentru eliminarea ALDE de la propria afacere de corutpiei publica. . In sistemul guvernelor penale, sunt zero proiecte despre spitale regionale, pentru sistem de educatiei in calitatea sistemului public. Din perspectiva proiectelor publice private au fost foarte multe consolidat acest parteneriat public si privat, dar FARA rezultate concrete asupra beneficilor statului in crearea protectia sociala la nivelul altor stat membre ale Uniunii Europene. Guvernul PSD, a redus inca 2 milioane de noi locuri de munca si a venit la guvernare pentru ca bugetul de stat in anul 2019, cu peste 50 de noi taxe si impozite , fiind cele mai neserioase promisiuni electorale.

Saracia condamna peste 2 milioane de romani cu drept de vot la multe probleme despre lipsa de excluziunii scociale si care se manifesta cu fara zero noi locuri de munca si mai ales venituri. Milioane de romani au nevoie de locuri de munca de inalta calitate si de indata, astfel incat sa elimine decalajele de supra dezvoltare intre toate statele ale Uniunii Europene.

Guvernul PSD prin majoritate parlamentara tot mai proasta, cu fara viziune publica in axare de politicilor publice nationale sa fie introduce in politica de stat privind crearea bugetului de stat in anul 2019. Lipsa de integrare a milioane de romani privind sistemul de santate publica cu fara noi spitale regionale si plin de epidemi si gripe porcine ale ciumelor rosiei, a chetluiti bugetul sau cheltuielile bugetului de stat cu plata clinetii politic sa ridicat la peste 40 de milioane de euro, astfel ca toate posturile sunt livrate numai pe considerente stric politice.

Cu lipsa de cresterea economica , bazata pe cresterea investitiilor publice si de stat in partenerii publici si privat, protectia sociala si sistemul de sanatate are mari probleme regionale politice de la lipsa de inventar al datelor si publicarea lor spre rezolvare. Cu ttot mai mai mici investii directe duce la lipsa de dezvoltare intre toate statele europene si mai ale prin lipsa de crearea de strategii pe diferite domenii economice si sociale, din partea asa zisul Socialist-Democratiei si prin toate guvernele locale si centrala, va duce la alocarea bugetului de stat acoradat pe preferintele clientilor politice si nu pe gravele probleme de la lipsa de spitale locale, apa canale, dezvoltarea invatamantului romanesc- gratuit in toate satele din Romania.

Putere, politica tot mai lipsita de calitatea actelor legislative si executive, presupune cea mai slaba integrarea a Romaniei la marile proiecte regionale pentru zero atragerii fondurilor europene deoarece nu se doreste sa fie statul de drept si respectate drepturile copiilor si persoane vulnerabile de risc major pe piata muncii in Romania . Programul de guvernare al coalitiei majoritara de 60 la suta, minte, nu aduce de loc solidaritatea sociala, coeziunea economica, taxe si impozite mai mici pentru combaterea coruptiei economice si mai ales combaterea mitelor electorale la marile proiecte publice astfel incat creatorii executivi de politicilor publice prefera sa ia mita de cat sa rasara bunurile publice asupra beneficiari.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.