POLITICA DE CALITATE DE DREAPTA VA FI

 

 

În viziunea presedintelui ale Romaniei Klaus Iohannis, arată că statul român este in dezvoltarii de democratiei, astfel încât ca schimbarea totală în care se face politică, respectiv ca instituţiile ai statului român, să fie mai democratice, şi impotriva corupţiei şi combaterea săraciei în randul tinerilor din mediul rural şi urban. Pentru a face o nouă politică şi puternică, se meargă în fortă la combaterea politicienlor care sunt cu dosare penale pentru corupţie.

 

 

România este pregătită, să adere la spatiul Schnegen în anul 2015, şi nu în anul 2016, deoarece face mari progrese pentru un stat de drept mai avansat, şi potrivit presedintelui ai României Klaus Iohannis, care isi extinde viziunea politică, respctiv România lucrurilor bune trebuie facute şi bine prin altfel de politică prin calitatea democratică. De asemenea, modernizarea statului de drept, lucrează masiv în zona clasei politice de la toate partidele politice şi parlamentare în arena politică în România.

 

De la alegerile parlamentare din anul trecut, în România a inceput mari schimbarii in foartă şi totodată în care se face altfel de politică, precum toate partidele politice şi parlamentare, să inceapa sa fie la procesul de modernizare ai vietii politice şi prin o nouă politică si impotriva celor care fac afaceri cu statul român, sa nu vină din nou cu corupţii şi cu mizerie politică masivă în viata statului român, din partea partidelor politice anti democratice.

 

Avem nevoie de un nou guvern, cu mai multă viziune, deoarece Guvernul Ponta 4, nu produce nicio viziune şi nu generează proiecte de investitii şi de refacerea infrastructurii economice şi sociale, pentru cresterea veniturilor ale românilor şi pentru aderarea României la cele mai importante cresterii economice şi care să producă noi oferte de muncă, de care sunt nevoie în anul 2015, pentru România pentru toti românii.

 

Seful statului român,  Klaus Iohannis, face politică externă şi importantă şi prin conceptul Uniunii Europene, pentru schimbarea României, insă pentru democratie avansată, astfel încât politica externă ai României sa producă efecte pozitive, privind noua viziune de politicii internationale şi care se angajează tara noastră, in continuare pe arena politicii mondiale.

 

Potrivit Presedintele României, are incredere mare în Franta, Polonia şi Germania, care reprezină o afacere europeană de bună calitate, care se vede în timp, pentru toate statele europene, care produc încredere şi care isi schimbă transferul de valorii şi contracte economice sau strategie, in folosul unei bunei guvernarii europene comune.

 

 

Seful statului a fost aplautat indelungat de mii de românii care lucrează în Polonia, la Ambasada României de la Varsovia, care au dorit sa facă poze şi au primit autografe de la noul presedinte ale tuturor românilor şi din Diaspora. Presa internatinală, are mari încrederea în procesul de schimbare în care se produce in politica internă în România, din partea noii viziuni politice europene.

 

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor