POLITICA ANULUI 2019 IN DOMENIUL ALEGERILOR

Toate partidele politice noi si invechite si uzate de multa minzerie si manipulare care vor sa adere spre alegerilor europene din anul 2019, au busola politica in domeniul alegerilor europene rupte de realitatea politica actuala . Liderii ai partidelor politice au un discursuri pline de populisme si grave probleme politice in domeniele compartative si modelul european. Partidele politice care le este frica de romanii care nu vin la loc la vot ii tine pe romanii in saracie mare si dependenta de alcool . Problemea nu este cine vine la guvernare, si ca sunt extrem de putine ajutoare sociale de stat si lipsa locurilor de munca pe piata muncii duce la privatizarea si colnalismului sclaviei moderna intre barbati si femei. Sunt milioane de romani copiii si femei care sunt saraci si nu au niciun euro pe zi. Saracia lucie poate fi combatuta numai prin politici sociale.

Peste 8 milioane de romani cu studii superioare au emigrat din Romania numai in 11 ani de zile. din cauza lipsei actute de locuri de munca de buna calitate si durabile, si mai ales di cauza salariilor extrem de mici si care nu sunt de loc in conformitate cu normele europene. Multe state Europene, Franta si altele cauta in continuare lucratori romanii cu forta de munca, unde un job abia se ridica la 6 mii de euro, pe un contract de 2 ani de zile.

Guvernul PSD este o guvernare socialista personala facuta de stiplul PNL-ului, si USR, pentru a ramane in continuare la puterea si guvernare executiva, din partea alegerilor europene. Populisimul a atras foarte multi politicienii de toate culorile politice in sistemul politic romanesc unde pe cand, cum se vede ca liderii politici de doi bani, au mai aruncat un lot mare de vechituri in candul campaniei electorale din anul 2019. Regiumurile politice au infecatat parcursul democratic al economiei si prptectia sociala a indiviziilor astfel incat lipsa de infrstructura sociala primara s i condiditiile bune de munca pentru milioane de romani duce la parasirea Romanie astfel nivelul de trai nu se poate modifica in favoarea benenficiariilor care nu au de loc apa calda, condiditii decente de viata. Mediul rural mic, sunt pline de lipsa de investitii de stat si mai ales sunt foarte de populate de romanii tineri. Precizand ca in continuare milioane de familii sunt afectati de regimurile politice tot mia praste si periculoase, deoarece nu au doctorii si spitale expres, nu au acces la educatie de calitate so desi preblemele sunt recunoscute de liderii europeni , precum Romania e cea mai saraca si sub dezvoltata tara din cadrul Uniunii Europene, conducerea tarii si toate partidele politice sunt tot mai mult impotriva si producerea de decizii catastrofale umane pe termen lung.

Trebuie resetata clasa politica si partidele politice care au condius mai bine de 30 de ani Romania prin alegerilor europene si 2019 sa aduca altceva mai bun pentru guvernare si o guvernare capabila si administreze si sa rezolve promisiunile electorale ale tuturor alegătorilor. Fie la nivelul alegerilor locale, fie la alegerilor europene si judetene in anul 2020. Nu alegeti cele mai proaste oferte electorale ce sunt unele produse cu studii superioare la scolile private din afara Romaniei. pentru ca se administreaza coruptia pubica si vor fi si mai multi primari corupti si alte loturi de parlamentari care chiar nu fac nimic si nu ofera de loc legii, amendamente si ca politica sa fie formidabila, si caritatea politica sa vada ca se culeg bunastarea sociala si in buna guvernarea statala.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor