POLITICA ACTUALA MAI RAU DE CAT BOALA SIDA

Politica actuala cu o majoritate parlamentara foarte solidă, de la partidele private, printre care PSD-PNL’PC-USL, şi care răspunde pentru Guvernul USL, care nu ţine de foame romanilor, este mai rău de cât boala sida, pentru circa 20 de milioane de romanii cu drept de vot, şi pentru România în primul rând, care este gradina Macii Domnului, adică cea mai sfânta ţară din Uniunea Europeana.

 

România  nu a fost pregătită să adere în anul 1989, de la Revoluţei la capitalism care a început în Capitala Moldovei, şi nu va fii niciodată pregătită să adere la comunismul modern pentru viitor, deoarece România în continuare are cele mai mari probleme economici şi sociale, de la televiziunea română şi până cu cele mai mari proteste de stradă, din cauza politicienilor de la puterea executivă şi legislativă care promovează cea mai mare boala politică pro-sida  pentru viaţa României.

 

Nicolae Ceauşescu a fost împuscat în pragul Sărbătorilor de Crăciun, pe 24 decembrie 1989, pentru că a fost cel mai bun preşedinte din istoria României, pentru că oamenii trăiau foarte bine pe vremea PCR-ului, care a zidit o industrie independentă şi o agricultură ne aliniata la nici-o ţara din lume, care nu erau dezvoltate la procesul de creşterii economice pentru noii ordini economice internaţionale.

 

Fostul preşedinte al României Nicolae Ceauşescu era chemat şi respectat de toţi liderii lumii, pentru mediere la pace în întrega lume. Majoritatea politicienilor de după 1989, au ajuns cei mai mari vânzătorii de ţară, au legalizat vânzarea tuturor creşterii economice din viitorul României să fie vândută pe nimic, şi milioane mari de oamenii sunt sclavii în propia lor ţară mama şi tata, pentru a plăti prin muncă lor, toate crizele economice din zona euro si non-euro în prezent, din cauza politicienilor care se îmbracă  foarte scump şi se vând foarte ieftini pentru ţara lor mamă în continuare.

 

România are cel mai mult sânge curs de la victimelor de la Revoluţiei şi  în prezent sunt peste 10 milioane de romanii care nu au locuri de muncă, care sunt foarte săraci şi sclavii în propia lor ţară, pentru tarile din afara României, deoarece Revoluţia a fost făcută în decembrie 1989, de peste 70 la sută, dintr-e oamenii să ajungă mari oamenii de afaceri  şi politicienii să legalizeze vânzarea României, pentru cele mai mari crize economice din lume în viitor.

 

24 de ani, închinaţii de la mare Revolutei, cu peste 10 milioane de romanii cu drept de vot şi fără locuri de muncă şi peste 8 milioane de romanii sunt sclavii în propia lor ţară din partea partidelor private de la organele executive şi legislative propii, şi nu vor în continuare locuri de muncă de înaltă calitate şi sigure, pentru un nou viitor cu fără măsuri de austeritate mai dure şi severe, fata de anii 2009-2013.

 

 

Circa 10.000 de cetăţenii romani au căzut în Revoluţia celor care au pus idealul naţional şi libertatea de exprimare mai presus decât propia lor viaţă.

ZiarulViitor.ro

 

 

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro