PODUL PENALILOR CU GUVERNUL PARTIDELOR MICI

Podul penalilor din Romania se afla azi la guvernare prin cele mai corupte partide politice si de mica durabilitate politica.

Guvernul este tot mai la sport politic si acte de coruptiei publice si in vacanta parlamentara , care penalii in prijma penalilor cu banii din contacte dubioase cu statul roman, au crezut ca azi sa avem Guvernul sa guverneze pentru Statul Paralel.
Despre miza politica este in forma masiva deoarece clasa politica fiind cea mai importanta cand are rebuturi publice si conduc finantele publice. Lupta pentru guverne cat mai slave si care au declarat in mod direc in presa scris, ca nu impotriva drepturilor omului, lupta din greu in greu, pentru ca drepturile oamenilor sunt tot mai reduse .Acum la active si afacerile cu guvernele locale si administratiei centrala sa instaurat ciuma porcina care face ravagii cu animale sociale. Animalele politice vor viagra si in mod direct, au condus foarte bine si in mai rau, programul lor din guvernare si care lanseaza tot mai multe promisiuni electorale care nu sunt de loc sa fie livrate in scopul cetateanului.
Primul Guvern, a fost mai slab si care a lansat cele mai slabe produse politice si care nu sunt acum in stare sa respecte contractul politic si europenizarea si dezvoltarii economice pentru rata cresterii nivelului de trai. Zero noi locuri de munca si lipsa de investitii publice, care Guvernul recunoaste ca nu creeaza noi locuri de munca si bine platite pentru tinerii, si exclusiv  numai pentru clintii penalii si care au grave probleme cu lupta impotriva independentei Justiteii si care sa fie sub labele politrucului si sa  fie  mai bine controlata de toti penalii care fac scut impotriva Statului de drept in continuare..

www.ziaruLviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “PODUL PENALILOR CU GUVERNUL PARTIDELOR MICI”

  1. ZiarulViitor spune:

    Podul penalilor din Romania se afla azi la guvernare prin cele mai corupte partide politice si de mica durabilitate politica

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !