PNL NU MAI ARE BANII SI NU MAI ESTE PARTID POLITIC

PNL începe sa aibă mari probleme si zero banii si sănătatea romanilor. Nu ia măsuri pentru eliminarea pandemii de coronavirus si mai ales duce lipsa de cadre de specialitate, pentru a elimina criza financiara sin Romania. Cum se stie ca probabil PNL se afla in carantina si nu mai vine la guvernare si PSD ia lăsat sa nu guverneze tara. Sa vina la guvernare cu voturile PSD sa mai spunea ca nu sunt ei la guvernare si toată lumea nu mai are de mult încredere in ei. Guvernații romani are lipsa acum Romania. Ba nu vor sa gestioneze efectele pandemiei si sa ia masuri serioase pentru salvarea mediului de afaceri.

Au coborât in delict de opinii politice si au lasat guvernare pe mana altora si sa genereze alte forte politice si sa comita abuzuri grave la principii ale libertatea de exprimare in mod direct. Probleme sunt cu romanii din Diaspora, care luceaza la negru si in Italia si nu aveau unde sa muncească in Romania. Nu mai avem premier cu chef de atribuții administrației publica locala si care se afla in carantina. Nu avem guvern politic si guvern militar PNL sa sinucis din punctul de vedere politic, nu a luat nici o lege pentru a veni in sprijinul mediului de afaceri si ar trebuie sa ceara demisia celor care sunt acum la ministerele publice si șefii de instituții publice care nu vor sa gestioneze problemele grave de care se petrece in Romania in numai 30 de ani.

Sunt destule problemele mari financiare si instabilitatea politica nu produce un guvern cu puteri politice depline si sa aiba un magazin de produse romanești sa le vândă la milioane de romani. Sunt extrem de grave problemele de datorii externe ale României, acum a venit si pandemia , criza economica, criza migrațiilor, si penelistilor le pasa de ciolane si de distribuirea de funcțiile publice in funcției de clientela politica si clan . Alegerile locale, ar putea fi amânate si sunt pentru cei care au banii si care trăiesc in lux astfel incat sa nu se faca nimic decat promovarea si extinderea sclaviei comerciale si nu avem alternativa politica. Nu avem un guvern si o fila fiscala si acte de corupției care nu vor sa faca reforme serioase in sistemului public de sanatatea romanilor. Statul prin Guvernul PNL care sa sinucis din punctul de vedere al liberalismului cu penslistilor nu au reponsabilitate, investițiile statului, sa guverneze tara si lipsa de proceduri si măsurile tehnice, ale mecanismele sociale si ale tratamente de specialitate economice sa combată criza financiara, nu sunt pe piata economica.Lipsa unui guvern serios si care sa aiba un program proprie de bunii guvernării economice ale penelistilor, pierderea timpului si finanțelor popului roman sunt zero. Guvernul zero si care ar trebuie ca opoziția parlamentara sa ia act de lipsa de guvern si care sa ceara Executivului, sa ia măsuri economice si creșterea finanțării bugetului public de sănătate prin achiziții de aparatură si creșterea numărului de medicii in toata Spitalele din Romania. Amatorismul si alba neagra si joaca de -a guvernarea tarii complici la distrugerea si impotriva României sunt cei competenții pe cele mai înalte funcții publice nu face de-a politica la conducerea tarii ar trebui sa iasă oamenii si societatea civila, sa se manifeste ca nu sunt luate decizii si măsuri pentru limitarea efectele dăunătoare ale pandemiei de viruși.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro