PNL NU ARE MAI MULT DE 17 LA SUTA

PNL nu stie sa creasca de loc in preferintele electoratului neatins de nimeni, , astfel incat PNL pentru alegerile europene nu prevede mai mult de 17 la suta, la toate calculele sociologice actuale. PNL nu are egalitatea de sanse, realitiile de gen,
discriminarea pe criterii de vârstă, de avere, de convingeri politice, inalta tradare intre barbati si femei pe listele electorale ale marilor partide politice si care se minte pe ele cu privire la schimbarea clasei politice doar prin alegerile indirecte . Un candidat pentru alegerile europene a dat mita de 30.000 de euro, pentru un loc eligibil pentru liderii ai PNL.

PSD are mai mult de cat PNL la alegerile europene in optiunile electoratului in raport unui sondaj de opinie de mii de euro de la cedrul central PNL. Liderii PNL nu au de loc un Program european, nu vine la campanie electorala in 26 mai 2019, cu temele solide si care sa atraga voturi.

Astfel PNL are 17 la suta, pana la alegerile europene, PSD in jur de 23 la suta, ALDE 14 la suta cu Daniel Barbu. Noile partide politice 2 in 1, USR SI PLUS 10 la suta, PMP 5 la suta, PRO 2 la suta. Noua dreapta politica cu Viorel Catarama care indemna pe romanii sa cumpere produse doar din Romania 40 LA SUTA.

Referitor la cum merge Romania rpin Uniunea European, peste 60 la suta, condisera ca Romania si toate partidele politice au teme si ideologii politice lipsite de conservarea valorilor de identitate nationala. Prezenta la urne in alegerile europene nu merge spre mai mult, de 30 la suta, astfel incat toate alegerile europene din contextul european au fost plafonate sub 20 la suta, in Berlin, Paris, Viena, Madrid, Olanda, si alte . Au scuzat prezenta la vot cu peste 79 la suta, potrivi ultimelor alegeri ce au fost organizate in anul 2018.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro