PNL ARE PESTE 30 LA SUTA, LA NIVEL NATIONAL SI NU ESTE DE LOC MULT DIN PUNCTUL DE VEDERE POLITIC

 

PNL are peste 30 la suta la toate sondajele electorale, din punctul de vedere politic, si nu este de loc prea mult. Alternativa pentru PSD, a prezentat mai multe sondaje de opinie, potrivit caruia sunt cele mai multe sondaje in tara de partea lor. PNL a pornit prost la alegerile parlamentare din 2016, pentru ca nu avea de loc lideri politici sa faca opozitie impotriva PSD/ALDE. Scorul PNL ar putea fi dublul pentru noile alegerile electorale,daca mai produce idei, o ideologie politica si macro viziuni la guvernare reala.

Problema PNL este ca nu are cadre politice destul de corect in a face afaceri publice la guvernare. Este un partid care are mai mult de oferit fata de PSD de acum la guvernare. Liderii PNL sa lupte la lupte politice si sa ceara arestarea capului de mafiei penale si care construieste guverne peste noapte.

Peste 29 de judete sunt cu peste 1300 de primari si sunt pe trend de crestere, politica avansata, scorul partidului nu s-a dublat acum ar trebuie sa fie. Au defilat foarte multe sondaje de opinie in anul 2018, dar sondajele sunt fictive, si trebuie reorganizat partidul PNL, pentru toate alegerile electorale. Nu numai unii sa munceasca mult pe nimic si altii sa ia functii publice din partea electoratului  roman care voteaza in masa impotriva toate guvernele PSD.

 

Pentru alegerile europene se estimeaza o prezenta foarte mica, el punctul ca PNL ar trebuie sa lupte cu toata forta politica, deoarece reprezinta al doilea partid parlamentar dupa  numarul de mandate exprimate din alegerile parlamentare. Sigur, ca alegerile pentru europene are total multe diviziuni politice si care sunt umbrea unor facturi politice mai multe. Factura politica la PNL este mai mica , dar pentru toate partidele politice si azi la guvernare, va costa extrem de scump.

Guvernul PSD in continuare cu slugile ALDE,  trebuie explice de ce guverneaza tot mai mult pe langa poarta proprii la guvernare. Egalitate de guvernare dupa Programul de guvernare nu exita, este un program cu zero masuri si nu are ideologie politica pertinenta, iar programele publice la guvernare acum sunt cu zero rezultate si obiective. Vor tot mai multa putere  gratis si sa nu ofere nicio schimbare sociala pentru combaterea crizelor sociale, crizele familiale la nivelul macro social din Romania. .

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !