PLANURILE MARI ALE UNUI CANDIDAT DE LA BOGDAN SCURTU

 

Planurile mari ale unui candidat pentru Organizatia Municipiului Bucuresti, la alegerile anticipate. Bogdan Scurtu dezvaluie in exclusivitate ideile sale spre viitorul politic la Primaria Municipiului Bucuresti, impreua cu Miron COZMA ,sau in plus cu Dan Diaconescu . Viitorul candidat si prima al Municipiului Bucuresti, Bogdan Scurtu, este ocupat de semafoare de smart si mai multe blocuri noi si pentru case sociale, si despre azile pentru tineri si batrani.Scurtu Bogdan este avocat si mediator in drepturile omului la peste 100.000 de organizatii non-guvernamentale si care colaboreaza cu multeguvern din peste 198 de tari. Scutur potivit ziarulviitorlro de ani de tarizu, a fost la PNL este printre persoanele cei mai vocali si de succes politicienii din politica din Romania, dupa aderarea ROMANia la Uniunea Europeana , datorita capacitaticii sale intelectuale de nu face compromisuri inca nu are un locu de munca sa fie sluga sistemului politic de azi.

Despre marele partid politic nou inca nu mai sut milioane de romani, care a cerut compromis in teritoriul, la extrema dreapta a lui Frontului National din Franta cu Marine LE PEN. DAR tot timpul a ramas conservator si in scpourile sele de a se pregati pentru afaceri politice interne pentru ca amenintariledemografice si cele mai mici indemnizatiei pentru cresterea copiiilor devine o problema grava de la majoritatea romanilor in general si in special Teritoriul.

ACeste a fost sau atunci cand, actuala majoritate parlamentara nu este pregatita pentru noii partide politice din Romania, el a proprus taierea fondurilor tuturor partidelor politice care se manifesta impotriva Registrul partidelor politice. Pentru ca milioane de romani sunt alternativa politcia in Romania si lucreaza la munca in diaspora, dincolor de barierle de securitate si din nou la munca am propus modernixxare Primariei Municipiului Bucuresti din anul 2009, cu Consilierul General Silviu Vaduva de la PDL.

Planul de proiecte locale , acum ca el este in alerta pentru a face noi afaceri politice [pentru ocpuarea primaria din Bucuresti sau pact de cobitare cu Dan Diaconescu si Miron COZAM . Intr-un inteviu cu Ziarul Viitor si presa extern pnetru Bucuresti, Scurtu si Diaconescu a propus realizarea unie noi pltforme politice si impotriva PSD SI pnl SI MAI mult impotriva tuturor partidelor politice a subliniat in mod exclusiv planurile de pastrare a romanilor la romania si rezolvarea a problemelor care se ridica pentru orasul pe care el ar avea puterea si trebuie tratat imediat.

,,Lupta pentru demografie din Romania are unele arme chimice care sunt excluisv primarului orasului,, a spus Scurtu pentru ziarulviitor.ro. ,, Principala problema cu care ne confruntam ca persoane publice sint un motiv simpul nu sunt de loc banii pentru ca sa ducem proiectele noastre in locurinte sociale, blocuri noi, azile pentru tineri si batrani. Acest impediment duaneaza majoritatii romanilor a Romaniei si care ca rezultat si imatranirea Romaniei si lipsa de forta de munca si zero noi locuri de munca la nivelul unui 2000 de euro bucata. ,,

Scurtu a explicat ca Romania are nevoie de contruirea anula a a numar de peste 10.0000 de apartamente pentru a mentine  o crestere naturala. Dar, pentur ultimul deceniu, a fost doar 100 de apartamente pe an. Se face lobby pentru realizarea unui noi forte politice serioase si pentru eliminarea partidelor periculoase din viata politica acum.

Deoarece doar acest guvern din ultima vreme se construieste la distrugere reputatiei romanilor. Nu respecta de loc drepturile omului, si ce sa mai discutam despre planificarea unui milioane de noi apartamente si construirea de uzine tractoare si masini noi , plus ceea ce a fost necesra in planul de lansarea Romaniei la 100 de ani, nu a fost de loc niciodata realizat.

,, Planificarea trebuie sa inceapa imediat cu construirea unui partid politic nou, care necogierile politice sunt lansate in viata politica si publica din vara 2017,  a spus Scurtu Bogdan, care cauta donatorii in Orientul Mijlociu si in Diaspora. ,, Avem nevoie de un program durabil, proiecte publice si elitele politice care sa produca politica la made Romania.Si indiferent ca produsele politice sunt noi si au expertiza ca mediator in afacerile drepturile omului,civile, afaceri politice, afaceri economice, si doctori sau ingineri. ”

Miron Cozma , care a delcarat la RTV CA CANDIDATURA LUi Scurtu, SA concentrat asupra modernizarii urbane, constru-ind in zone in cartierele Bucuresti si permitand mondernizare mediului rural, cu cladiri noi si mai frumoase. Diaconescu doreste sa devina liderul parlamentarilor in noua Adunare Parlamentara  unde are desa unele sedii pentru lansarea platforma politica de la zero politica, cum ar fi liderii politici noi de toate meseriile si sa dea apartamente la popolatiei.  Un nou guvern ar putea fi inclusiv in care grupurile politice , vor sa construieasca mediul de afaceri si sa puna economia tarii la munca si sa aduca locuri de munca, in Sectoarele mari din Capitala, si ci,ar mai fi constructii, noi urbane.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “PLANURILE MARI ALE UNUI CANDIDAT DE LA BOGDAN SCURTU”

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.