PLAGILE CONDUCERII ROMANIEI SI ACTUALA PUTERE DIN PNL

Forate multe plagii urmeaza sa fie administrate ce urmeaza sa fie o conducere prosta si periculaosa ca fiind cea mai proasta putere politica in numai 30 de ani.

Declarație de divulgare si de administrare publica.

Avem acum un Guvern cu puteri depline si care este obligat sa lucreze, nu sa isi tunda parul si sa mearga la coafor, astfel incat Ministerul Sanatatii trebuie sa construiască imedia spitale moderne cu aparatura moderna si sa deschisa numărului mare de angajării. Nici o companie publica din Romania nu are asa de multe probleme cum se afla acum pe spinarea spitale de stat. Am văzut valuri de stiri care ara si dezvăluie epidemia care se afla la inceput de cariera in Romania, se datorează in mod direct cnducatorii politici din cadrul Partidul National Libera, care a izolat Romania si nu mai are contacte externe.


In anul 2019, IN ChIna se bate cu USA, a declanșat romanul Whan si care inca sa fost identificat cu personaje nu tocmai serioase. Epidemia a fost un fel de arata ce conduce proprie proasta se afla la conducerea unor state europene si nu numai in Romania. In calitate de jurnalist pot sa firma ca nu este vorba despre o poezie lunga si este vorba despre vremurile cele mai cruciale pentru viata unor oameni. In raspuns la epidemia este ca europa se afla la tragedie prin viata si care trebuie ajutata de catre cititori si povestitorii si publicul, dar cred in fluxul de stiri foarte mult . Pentru reducerea suferinței umane toate partidele politice sa lase calculele politice sa dea sens ca sunt preocupate sa dea sens suferinței umane, prin măsuri legislative si un guvern care sa intervină pe terenul de joaca.

Din aceasta perspectiva, ciumele au fost o bomba cu ceas si care au un scop anume si mai ale sa identifice cine este inteligența guvernului si lider suprem al vitei umane. La inceput de cariere in epidemia politica, care ciuma sau epidemia are tulpini grase si care merge spre izolare la circa 14 zile care stie ca va avea control asupra populației si a economiei politice.

Epopeile reamintesc publicului de foarte multe ciume in anul 1918, si sub anul descris, care se poate spune acum ca liderii lor trebuie sa poarte planifica pentru viitor pe baza curente unele masuri care se cer. Ce vor face liderii politici vor face circ politic si nu inteleg efectele care ar putea ciuma sa le produca in timp. ? Ciuma nu poate fie eliminata asa de repede?

Nemultumirea oamenilor sunt cazurile ca lucratorii publici sunt tot mai pasivi si nu recunosc situația si nu vin cu un set de masuri de protejarea creșterea economica si a locurilor de munca. Politicienii lupta pentru a fii la putere si nu au memorie precum cum ciuma duce mai departe in cariera sa politica. Guvernului PNL trebuie sa comunice relațiile dintre lucruri si moduri severe in care noi, ca fiinta umana, înțelegem mai bine propria noastra soarta pe care responsabilitatea guvernului este sa guverneze imediat

Povestile din curtea Parlamentului si a Guvernului despre epidemie sunt oferte limitate in care soarta impinge organizarea umana la limita. Liderii nu trebuie sa fie carpe si sa fie aproape de oameni in momentele grele. Oamenii dau vina mereu pe politicienii rai pentru marea lor suferinta lor. dar exprimenteaza esecul guvernamental dincol de multa durere de soarta din cauza lor propria neglijenta.

Problemele sunt diverse si multiple pe care oamenii le creează depășesc dar ciumele si epidemiile , si a confirmat dezaprobarea fata de liderii rai de la PNL, impotriva eșecuri militare, precum si cu pandemii . Consecințele escurilor umane sunt un referat de carton si cu critica grasa la liderii de opinie. Liderii politici nu au viziune si contribuie la lărgirea spațiul de pandemii. Nu ai liderii sa duca turmele spre fericire si spre bucuria vitei umane, suntem la cota zero când nu știm ce vine dupa pandemii. Boala cu plăgile multiple servere. Cand plagile erau frecvente in Uniunea Europeana, dar nu toate au fost localizate de catre lideri. Ca si alte dezastre naturale, sunt ele si se adresează oamenii de rand.

Când tara se afla sub ciumă cu presupuse origini din China a lovit Italia foarte dur in 2019, plus 2020. Unde descrie ca in fiecare zi sunt 1000 de morti si care in mod viu pacientii care sufera de febra ridicata , respriatie si o serie de alte bolii au indurat asemenea forme febrile delirante, incat sa nu mai poată tari multe zile. Uniunea Europeana nu este pregătita pentu a face fata tuturor provocării acestei pandemii. UE 27 descrie inutila oricare miscare la răspunsul al omului. Apelurile la munca medicilor sunt foarte multe 0 care au murit din in asalt. Boala face ravagii, deoarece europeni au fost masați in zidurile Chinei pentru a așteptă speranțele divine in timpul războiului cu Corvid ului 19. Cu toate acestea, in ciuda naturii ciumei, insista ca cea mai grea parte a fost disperarea pe care oamenii o simțeau de frica si de groasele ființelor umane care mor ca oile.

Oamenii bolnavi au murit din neglijență, din lipsa adăpostului adecvat și a bolilor răspândite în urma înmormântărilor necorespunzătoare într-un oraș nepregătit și supraaglomerat, urmate de jafuri și nelegiuire.

Articol difuzat de ZiarulViitor.ro si alte fluxuri de stiri din Europa .

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro