PIERDERE DE TIMP

Nu sunt obligatii milioane de romani sa voteze toti politicienii penali si care au probleme cu legea si vor numai Justitie penala. Partidele politice sa aduca teme electorale despre europarlamentare si sa nu mai minta ca au adus Romaniei miliarde si miliarde euro fonduri europene. Cu un limbaj de lemn si plin de machiaj , nu vine mai mult de 5 milioane de voturi.

Romania nu a primit niciodata fonduri europene in 25 la suta, asa cum considera si se lauda unele partide politice populiste si demagogice . Sunt clase politice in alegerile europene prin care minte mult si minciuna devine promisiune electorala care se vinde cel mai bine. PSD nu are in fata PNL , Cel putin la un vot in plus nu are nici vs PNL , care se lupta politic sa nu mai devina partid politic parlamentar. PNL IN jurul unor cozii de topoare care taie bine in carne si oase, nu ai mai mult de 5 parlamentari. Daca cainele rosu , PSD, nu vine cu lumea la vot ptr urne, ar putea sa voteze singurul parlamentar ce miroase a fii PNL-ist.

Legislatia este slaba si sufera mult din cauza ca nu este o lege europeana si una politica , electoratul afectat de lipsa de curaj in suveranitatea interna, ptr alegerile europene, Bucuresti desupra Romaniei pt zero milioane de romani, sunt facute de o oala sparta si care pretinde ca ii se cuvine toate voturile de urna. Alegerile europene 2019, mai 26, favorizeaza coruptia politica, primarii corupti,parlamentari oameni de afaceri, pe criteriul de preferinta electorala, iar partidele mici sunt radiate din jocul politic si nu mai primesc prima electorala de peste 5 la suta.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro