PESTE 65.000 DE CETATENII CU DREPTURI DE VOT, SUNT DIN NOU IN SPATIUL PUBLIC LA CELE MAI MARI PROTESTE

 

Protestul din 20 ianuarie 2018, a fost cu peste 20.999 cetatenii ai Romaniei cu drept de vot, iar cei care au protestat si in anul 2017, sunt convins ca vor veni in numar foarte mare la alegerile europene, prezidentiale sau alegerile anticipate, daca majoritatea parlamentara din cadrul Parlamentului, se crede ca este mai presus de cat legile din tara asta.

 

 Acum , in jurul orei 20.00, in Piata Victoriei din Capitala Romaniei, au fost peste 50.000 de cetatenii romani cu drept de vot, care isi manifesta impotriva slabei oferte politice de guvernare si infrastructura de proiecte publice asupra Legilor Justitiei din partea actualei majoritati parlamentare, astfel incat manifestatii protesteaza pentru cresterii poverilor fiscale, si a cursului euro.
Numarul protestatarilor care sunt impotriva clasei politice din sistemul politic romanesc, a fost peste 100.000 de cetatenii romani cu drepturi civile si politice, numai in anul 2017, iar pentru anul 2018, se pare ca milioane de cetatenii ai Romaniei vor protesta tot mai mai mult pe o lungime de peste 20 de kilometri de autostrada. Protestele ce au fost organizate de organizatiilor non-guvernamentale au teme politice foarte bine definite, astfel incat in cadrul protestelor din aceasta seara, au fost realizate mai multe cordoane de jandarmi intre protestatari care au impedicat pe manifestatii sa iasa din zona gurilor de metro, si sa nu vina la zona destinata a tuturor prostelor din Piata Universitatii, deoarece sa nu plece spre Parlament.

Gabriel Liiceanu și Mircea Cărtărescuparticipă duminică la protestele organizate în Capitală împotriva proiectelor de modificare a Legilor Justiției și împotriva actualei coaliții guvernamentale.

Cei doi au fost prezenți la dezbaterile care au fost inițiate în fața Teatrului Național, în apropierea mulțimii care s-a adunat pentru a protesta împotriva guvernării PSD-ALDE.

Citește și:POZA ZILEI: Dragnea și caracatița CORUPȚIEI (FOTO)Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmVIOLENȚE la protest! Un JANDARM împarte PUMNI manifestanților din București (VIDEO)

Invitații au discutat în punctul zero al protestelor despre motivele care i-au adus în stradă.

”Noi nu suntem doar cetățenii României, suntem și cetățeni ai Europei. Stat de drept, justiție independentă, drepturile omului sunt date care ne sculptează lumea. Sunt lucruri pentru care sunt și eu în stradă, alături de dumneavoastră”, a declarat Mircea Cărtărescu.

www.ziarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !