PESTE 3000 DE MASURI NU ARE PROGRAMUL DE GUVERNARE

Peste 3000 de masuri sunt lipsa din Programul de guvernare care a trecut doua guverne politice pe la langa ele. Programul de guvernare este un act politic periculos , deoarece au lipsa de peste 3000 de masuri care sunt nevoie  acum in Romania. Din gurile politice ale liderii guvernamentali nu am auzit niciodata ca trebuie ca noi ,,cel mai mare partid politic,, trebuie sa guvernam dupa ,,Programul de Guvernare,, .

 

Referitor la lipsa de calitatea politica din programul de guvernare se vrea cresterea crizelor sociale si economice sa fie asupra Romaniei. In actualul program de guvernare care produce guvernele impotriva tuturor guvernelor politice, arata ca Guvernarea PSD este mai presus de lege, de ce, pentru ca nu vrea sa tina cont de vocea strazi. Guvernul PSD 1 , impotriva Guvernului PSD 2, a reusit pentru Educatie, SANATATE,sa nu acorde resurse financiare si fiscale , conform unor tratate externe, unde s-au angajat liderii politici cand au adat tara strainilor.

Guvernarea PSD nu a lucrat de loc prin intermediul politicienilor din Executiv, la refacerea coridorului de investii mari si mici, care se veda ca exista crize economice tot mai profunde. Ajutorul Guvernului PSD 2.este sa vina alt Guvern sa fie de marca proprii PSD, sa isi mai bata joc de milioane de romani, care au nevoie de ajutor politic , pentru a avea locuri de munca in bine platite. Degeaba avem cel mai bun program de guvernare doar cu numele din Uniunea Europeana, care prevede foarte multe milioane de noi probleme impotriva tarii.

Actuala structura politica din Parlament, nu sunt in stare sa produca spitale noi si regionale, pentru calitatea tuturor serviciilor medicale. Lipsa de clinicii de stat moderne si la nivelul intregii Europei, aduce alte mari probleme asupra poporului roman, de ce, pentru ca nu exsita ajutor Executiv si legislativ, sa nu mai moara milioane de copii prin avorturi si alte concepte ale distrugerii natunii noastre. Nu avem de loc valoare plus pe actele de medicale si nu trebuie lasata sa fie privatizata sistemul national de sanatate ale Statului Roman.

 

Romania din cauza tuturor partidelor politice si parlamentare, care genereaza numai Guverne impotriva tuturor guvernelor la guvernare, are cel mai slab sistem medical din lume, care nu isi permite de loc sa ofere servicii medicale la un nivel mai inalt. Sub guvernele politice nu sunt de loc progresii importante in cea ce priveste calitatea tuturor prestari de servicii medicale si de educatiei non formale, deoarece toate programele de guvernare aprobate de Executiv si legislativ, sunt pentru afaceri pentru marile contracte publice de coruptia coruptiei publice .

 

ZiarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???