PESTE 3000 DE MASURI NU ARE PROGRAMUL DE GUVERNARE

Peste 3000 de masuri sunt lipsa din Programul de guvernare care a trecut doua guverne politice pe la langa ele. Programul de guvernare este un act politic periculos , deoarece au lipsa de peste 3000 de masuri care sunt nevoie  acum in Romania. Din gurile politice ale liderii guvernamentali nu am auzit niciodata ca trebuie ca noi ,,cel mai mare partid politic,, trebuie sa guvernam dupa ,,Programul de Guvernare,, .

 

Referitor la lipsa de calitatea politica din programul de guvernare se vrea cresterea crizelor sociale si economice sa fie asupra Romaniei. In actualul program de guvernare care produce guvernele impotriva tuturor guvernelor politice, arata ca Guvernarea PSD este mai presus de lege, de ce, pentru ca nu vrea sa tina cont de vocea strazi. Guvernul PSD 1 , impotriva Guvernului PSD 2, a reusit pentru Educatie, SANATATE,sa nu acorde resurse financiare si fiscale , conform unor tratate externe, unde s-au angajat liderii politici cand au adat tara strainilor.

Guvernarea PSD nu a lucrat de loc prin intermediul politicienilor din Executiv, la refacerea coridorului de investii mari si mici, care se veda ca exista crize economice tot mai profunde. Ajutorul Guvernului PSD 2.este sa vina alt Guvern sa fie de marca proprii PSD, sa isi mai bata joc de milioane de romani, care au nevoie de ajutor politic , pentru a avea locuri de munca in bine platite. Degeaba avem cel mai bun program de guvernare doar cu numele din Uniunea Europeana, care prevede foarte multe milioane de noi probleme impotriva tarii.

Actuala structura politica din Parlament, nu sunt in stare sa produca spitale noi si regionale, pentru calitatea tuturor serviciilor medicale. Lipsa de clinicii de stat moderne si la nivelul intregii Europei, aduce alte mari probleme asupra poporului roman, de ce, pentru ca nu exsita ajutor Executiv si legislativ, sa nu mai moara milioane de copii prin avorturi si alte concepte ale distrugerii natunii noastre. Nu avem de loc valoare plus pe actele de medicale si nu trebuie lasata sa fie privatizata sistemul national de sanatate ale Statului Roman.

 

Romania din cauza tuturor partidelor politice si parlamentare, care genereaza numai Guverne impotriva tuturor guvernelor la guvernare, are cel mai slab sistem medical din lume, care nu isi permite de loc sa ofere servicii medicale la un nivel mai inalt. Sub guvernele politice nu sunt de loc progresii importante in cea ce priveste calitatea tuturor prestari de servicii medicale si de educatiei non formale, deoarece toate programele de guvernare aprobate de Executiv si legislativ, sunt pentru afaceri pentru marile contracte publice de coruptia coruptiei publice .

 

ZiarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!