PESTE 100 DE PROBLEME SUNT LA GUVERNARE

 

Peste 1000 de probleme sunt tot timpul la guvernare si cu un Guvern de social democratic care nu vrea de loc renovarea nivelului si calitatea viteii in Romania. Problemei sAraciei, in mediul rural si urban, din in ce in ce mai grava. Partidele de la guvernarea lor persoana si faciste si totalitare care se declara ca au un Program de guvernare pentru esecul pe care l-au avut societatii moderne in combaterea problemelor sociale din Romania si care resping  ideea ca liderii partidelor de la guvernare nu ar trebui sa lucreze si au respins ajutorul institutiilor statului prin politizarea agresiva si care se doreste tot mai mult alte noi milioane de romani sclavii cu studii superioare si medii.

Tot ce se poate spune e ca toti factorii chemati sa respecte problemele de inalta saracie  si lacomia liderilor politice de la toate partidele parlamentare , apoi alianta penalilor din Parlament, si Coalitia mafie rosie si pentru promovarea saraciei continua severa in viata tuturor oamenilor.

 

Concluzia aparent ironic si care a dat ce este mai arau si nu se vrea rezvolvarea problemelor pentru ca sunt prea multe formatiunii politice care se declara pentru sustinerii saraciei extrema si lipsa de infrastructura pentru educatiei si sanatatea publica. La bugetul educatiei in anul 2018, este un buget de sub 3 la suta, iar bugetul pentru securitate sociala se raporteaza la 2 la suta.

 

Un roman cu o chirie de 500 de ron la luna, si cu un venit de 800 de ron, este prea mult sa pleteasca o chirie modesta la proprietar de 3/2 mm. In acest, context cartierele mari din Bucuresti, Rahova si Tei, unde sunt 3000 de familii cu fara locuri de munca si cu peste 2000 de copii care pur si simplu traiesc din mila ajutoarelor sociale. Nu prevede de loc Programul de guvernare care a fost votat de alegerile parlamentare cu cu majoritatea parlamentara PSD/ALDE LA UG 13/2017.politici familiare si distribuirea ajutoarelor sociale la nivelul si calitatea de viata. Prin distribuirea de servicii sociale si alocatii primare arata ca aceasta problema este pe moment si ca parintii copiilor nu au de loc posibilitatea sa aiba un loc de munca decent.

 

Romania, de la fiecare mandat parlamentar si cu numai guverne tot mai penale si lipsite de valoare politica democrtica si solidaritatea sociala, este plina de astfel de locui de munca numai la negru in Bucuresti, iar Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, nu face absolut nimic in acest sens, nu are capacitatea juridica si institutionala sa aduca la guvernare niste politici sociale pe piata fortei de munca, iar mai marii angajatori se plang ca nu au de loc forta de munca la contracte de munca. Deci, avand in vedere ca exista cea mai mare criza economica, si crizei familiare din partea milioane de romani cu doar la drept la vot si apt de munca, si clinetii ai locurilor de munca la negru si cu un euro pe zi.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !