PENTRU VOI ŞI MAI MULT CU ALTE IDEEI TOT MAI ÎNALTE

Laţi jugul meu asupra voastră şi învăţaţi vă de la Mine, că sunt blând şi smerit cu inima şi veţi găsi odihnă sufletelor voastre. Eşti bogat dacă îşi dăruieşti iubirea în mod necondiţionat, Astfel că eşti un simplu cerşetor de la capătul podului de drum. Tu Doamne, îmi dai putere să trec peste toate. Mâna Ta de Tatăl mă sprijină mereu şi mă ajută în continuare.

Poate această călătorie numită Viaţa ceea ce contează nu este destinaţia. Poate că cel mai important lucru este pe ce drum alegem să ajungem la destinaţie. Prin smerenie, chiar dacă nu ai fapte multe păcate ţi se iartă. Niciodată să nu dai sfat nimănui, până când tu nu l-ai trăit tu.

 

Dacă noi nu iertăm, nici Dumnezeu nu are cum să ne iartă pe noi. Pentru a fi special mult mai bine trebuie să fii perfect, ci unic. Nu trebuie să semeni cu cineva, ci trebuie să fii pur şi simplu tu însuţi. Sunt o parte din tot ceea ce am realizat în această viată şi ulterior ceea ce am găsit în drumul meu acum-

 

Oricine acceptă o jerfă, în funcţie de preţul ei, primeşte şi folosul. Prietenii se duc şi vin. Fraţii nu te lasă niciodată. Când Dumnezeu vede că avem gândirea curată şi trăim curat şi fără interesele personale, nu ne lăsă.

 

Dacă vrei să-l vezi pe Dumnezeu, uită-te la aproapele tău. Fiecare poartă în el chipul lui Dumnezeu. Măicuţa Domnului vine întotdeauna în întimpinarea noastră. Noi trebuie să nu ne vindem pe nimic, adică păcatele noastre  şi să nu de pierdem încrederea în credinţa noastră, deoarece este darul lui Dumnezeu, care se vede din viaţa noastră.

 

Pe calea iubirii şi a păcii noastre, urcăm spre Dumnezeu tot timpul. Roagă-te, pentru ca miracolele să vină şi spre viaţa ta. Când ne rugăm, pentru Dumnezeu aude mai mult decât spunem, răspunde la mai mult decât producem, oferă mai mult decât oferim noi. Însă totul la timpul potrivit.

 

Să nu vorbeşti niciodată despre proiectele tale din viitor, căci cel rău ştie doar ce vorbeşti nu şi ce gândeşti şi ţi le nimiceşte. Roagă-te întotdeauna pentru Dumnezeu. El îţi va trimite mereu gândul cel mai bun. Iisus este întotdeauna mereu cu noi şi veghează paşi noştri. Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu este vorba de nici nedreptate. Doamne, îţi mulţumesc pentru Tot !!!

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.