PENTRU TOATĂ LUMEA VOR FI CUVINTE FOARTE FRUMOASE

Blândeţea este urmărită de smerenie, de neţinerea de minte a răului şi răbdarea. Credeţi în lumină, şi veţi fi fii ai luminii. Dumnezeu ştie ce răni te dor şi încearcă să-ţi vindece durerea. Singurul lucru mai rău decât să nu vezi e să vezi doar să nu ai viziune.

Viaţa e duetul lui Dumnezeu cu diavolul, iar câmpul de bătălie sunt eu. Când lepădăm hainele, ar trebui să lepădăm şi grijile. Dumnezeu îţi cunoaşte ziua de ieri, dă-ţ-o pe cea de azi, să fie pace. Dragostea lui Dumnezeu, faţă de cel mai păcătos este mai mare decât dragostea celui mai mare sfânt faţă de Dumnezeu.

 

Nu suntem în mâna sorţii, suntem în mâinile Domnului. Iadul este suferinţa de a nu mai putea să iubeşti. Tot cel ce se întâmplă pe sine va fi smerit, iar cel ce se smereşte pe sine se va înălţa. Cine nu mai poate suporta tăcerea, strigă. Nu există medicament mai bun decât gândirea pozitivă. Dacă oamenii ţi-ar face dreptate, Dumnezeu cum te-ar mai răsplăti ?

 

Pomul îl ştim, roada Lui ni-e dată, doar dacă n-o mâncăm, nu ne mântuim. Când deschizi o fereastră spre viitor, nu uita să închizi uşa spre trecut, astfel vântul o să îţi sufle prezentul. În afară de Biserică, nu există nimic, nu există mântuire. Nu există decât eseuri şi, dacă vreţi trebuie să o spun există iad, în afara de Biserică.

 

Cine multe defecte, iubeşte puţin, deoarece gândeşte foarte mult. Suntem săraci pentru că în loc să iertăm, părăsim, Pentru că în loc să cunoaştem, judecăm, Pentru că deşi avem viaţă, dovedim că nu trăim pentru ea şi suntem tot mai mult împotriva omenirii.

 

Să fii aspru cu tine însuţi, iar cu ceilalnţi trebui să fim foarte îngăduitori. Noi iubim pentru alţii, ci pentru noi. Nu suntem fideli pentru ceilalnţi, ci pentru noi înşine. Nu suntem fericiţi prin alţii, ci numai prin noi. Cu adevărat important în viaţă, nu este locul în care ne aflăm, ci direcţia în care ne îndreptăm în viaţă. Totul este imposibil. Imposibilul cere dor mai mult timp.

Hristos pictură în formă pură în inima creştinului dumnezeiescul balsam, care topeşte durerile. Speranţa ne dă putere să continuăm, dragostea face ca totul să fie mai frumos, credinţa face orice posibil. Niciodată ne eşti singur. Dumnezeu nu taie creanga de sub picioare ca să ne aducem aminte că putem zbura.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.