PENTRU SCHIMBARE ESTE ANUL 2015

 

Klaus Iohannis nu are cum sa schimbe pe cel mai corupt guvern PSD, de la guvernare, deoarece nu sunt alegerile generale în anul 2015 și abia sunt în anul viitor.Parlamentul României care nu înseamnă actualul guvern al PSD, și foarte corupt, se află pentru anul 2015, la cele mai mari schimbări din toate punctele de vedere politice prin lege. Se face o nouă majoritate parlamentară care crede în noi reforme economice și sociale, având în vedere că vechia guvernare socialistă nu a fost de loc cu gândul la guvernarea tuturor românilor. Liderii politicii de talie înaltă cer în continuare să plece guvernul Ponta 4, care face afaceri de corupției în sistemul public, cu toată clientela de partide personale.Guvernarea socialistă din România nu crede în locuri de muncă de bună calitate și sigure, de asta nu vrea să generează măsurile legislative prin taxe și impozite mai mici pe piața muncii, dar crede foarte mult în milioane de acte de corupției, care sunt expresei programului său de guvernare și în anul 2015. 

Afacerile politice din România sunt tot mai slabe deoarece avem cel mai slab executiv din materie de guvernare. Sub guvernele PSD, nu a fost cu sufletul și trup la ce trebuie făcut cu adevarat în viața economică românească, care nu mai scapă de crizele financiare și sociale, ale partidelor private, de la guvernare.

România nu mai are nevoie de partide private, la guvernarea ciolanelor de lux, și are nevoie de un drum mare și nou spre care să genereze milioane de locuri de muncă, care înseamnă nu nou guvern de factură economică, și care să fie la zodia de combaterea luptei împotriva corupției și evaziunii fiscale și spălare de bani, de la actorii politici de pe arena politică din România.

Creșterea economică de cea mai slabă calitate, care confirmă noile taxe și impozite ascunse și periculoase de către regimul PSD, pentru anul viitor, arată că din anul 2015, a intrat sub așteptările ai investitorilor străini de pe ordinea noua economică mondială, privind marile reduceri de investiții în zodia infrastructurii economice în mediul rural și urban, care au fost de cotitură concentrarea lor de a face afaceri transparente în România.

Politica statului român nu mai există și nu comunică prin a fi deschise noilor resurse umane și financiare, la democratizării și dezvoltarea reformelor politice democratice și democrației asupra tuturor instituțiile publice să fie independente de sferele politice, la o țară europeană, dar partidele de la guvernare nu cred nici în doctrinele lor politice , sunt pline de corupte și care sunt cu temele la alegerilor electorale, prin marile afaceri de corupției în tot sistemul public la cel mai mare grad și împotriva statului român.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor