PENTRU ROMANIA TOATE PARTIDELE POLITICE AU DEVENIT UN RISC DE SECURITATE

 

Pentru Romania un stat democratic si care a aderat la Uniunea Europeana acum 10 ani, si la Nato, are la guvernare numai partide politice periculoase care pune securitatea Romaniei in pericol. Legea fundamentala nu mai este un cadrul legislativ de guvernare si este rupta in doua, iar Satul Roman este pus in pericol cu toate institutii publice. Lupa de partid politice penale si personale au facut sa devin un modele de guvernare al tuturor lupilor politici penali din cadrul PSD. Acum, avem o lovitura de stat la adresa statului de drept si care toate drepturilor omului si la nedicriminarea asupra legilor justitiei sunt de fapt un vas de stica.

Instabilitatea politica este ca PSD a devenit cel mai puternic partid politica si un risc fundamental la securitate economica si securitate europeana, pentru Romania si mai ales confirma ca nu este de loc capabil si apt sa guverneze.

Conducerea Guvernului PSD nu stie ca mai mare un Program de guvernare si ca trebuie sa isi onoreze capitole mari din programul de guvernare de tara si care promisiunile electorale este Guvernul Zero si Guvernarea Zaro in toata tara.

Romania a aderat pentru Marea Unire sa fie cu o guvernare institutionala lipsita de guvernare si care a devenit un pericol public, inclusiv pentru cresterea economica , pentru atragerea investitiilor strategie, pentru creatorii de noi locuri de munca si pentru indexarea nivelului de trai cu 5 la suta. Romania acum este la o criza politica de maraca proprie PSD si totodata, instabilitatea politica curge din promisiunile electorale . Are un premier marioneta si care nu are mandat politic de la partid , iar demisiile din Guvernul PSD 2, curge tot mai mult, prin scandalurile executive repetate, de ce, ca haitele au pus stapanire pentru distrugerii tarii noastre.

 

 

Recursul guvernarii arata ca Romania are nevoie de un nou Guvern si care a fost votat de catre milione de voturi sa adere mai repede la guvernare, Pericolul public si al opiniei publice reprezinta ca in zona publica ar trebui ca tot Executivul sa isi prezinte mandatele pe masa si sa vina o o lista a guvernului nou, cu noi persone care sunt sustinute de voturile majoritatii parlamentare. Legile justitiei nu are de loc tratament egal asupra egalitatea de sanse si in modul de exprimare publica,deoarece judecatorii si procurorii au o lipsa de calitatea sistemului judiciar din Romania.

Actele Guvernului PSD dintre majoritatea parlamentare sunt facute publice , iar Statul Roman este rupt in doua, si luat sub picioare cu buloane de cauciuc, aratand ca un stat de drept si aderat la toate tratatele europene este guvernata cum cu fara reguri democratice, cu un premier care nu are mandat de la partidul de guvernamant sa isi zideasca o reforma proprie, iar autoritatea asupra intregului regim al PSD-ului nu mai este in  legitima in aparare.

Astfel incat joaca de guvernarii dupa afacerile de coruptiei din proiectele si politicilor publice sunt o noua lovitura a statului parlale ca este acum invocat si incapabil sa gestioneze propria lor guvernare. Astfel, acum Romania este in zona unei crize politice si multa instabilitate politica asupra domenii importante ale factorului economic intern, si se merge spre ideii gandirii asupra altor masuri de austeritate pentru cresterii poverilor fiscale si o noua lovitura de stat asupra milioane de romani cu cele mai mici venituri din Uniunea Europeana dupa 100 de ani de la Marea Unirii.

www.ziarulViitor.ro 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!