PENTRU ROMANIA

 

Cum se ocupa acum Guvernul PAS in Pas , din umbra privind ocuparea locurilor de munca si generarea de investitii de orice gen pe teritoriul al Romaniei. Guvernul politica trebuie sa se ocupe imediat de crearea locurilor de munca pentru cresterea nivelului social, avand in vedere ca fostele guverne din partea alegerile democratice, au lupta pentru reducerea locuri de munca si mai multa saracie . Locurile de munca sa fie sustenabile si viabile cu salariile la nivelul puterii economiei tarii si nu la nivelul altor state membre ale Uniunii Europene. Lipsa locuri de munca pentru cresterea si modernizarea nivelului social, a fost pentru ca nu avem partide politice sa gandeasca si producative de reforme fiscale in conformitate cu problemele sociale care sunt tot mai multe.

După cum sa raportat, șomajul este la un minim record de 5,1%, iar salariile sunt în creștere nu la toate firmele private. Sunt companii care le place multa munca si ieftina si mici venituri. Este nevoie de jos taxele si impozite pe impozitarea muncii pentru a avea mai multe oferte de munca si combaterii saraciei pe scara larga.  Acum, salarii medii lunare dupa impozitare a crescut cu 8,4% în perioada ianuarie-mai, comparativ cu anul trecut cu 2 la suta, inclusiv un salt de 12,3% pentru angajații de stat.

Cred că în următorii ani un an și jumătate va exista o creștere radicală a salariilor, care „nu va fi din cauza câștigurilor de productivitate, ci în mod fundamental, din cauza cererii de pe piața forței de muncă”, a luptei impotriva instabilitate politica si pentru a continua reforme noi politice care au fost lansate cu alegerile fundamentale din anul 2014. Dreapta politica sa fie bogata si plina cu viziunea politica de tara si trebuie sa vină cu un plan de dezvoltare în acest an, dacă este posibil, să reacționeze la acest mediu în schimbare politica si economica, in raport cu politicile publice.

In mai multe rapoarte de tara, Romania are nevoie de mai mult curaj, pentru a da dovada ca vrea o schimbare economica durabila si care sa schimbe nivelul de trai al tuturor romanilor, asa ar prevede taxe si impozite mici pe segmentul de ocuparea fortei de munca si lupta impotriva somajului la negru si alb, prin alternative economice sociale.

Nu cred ca este nevoie de lucratori calificati pe campul municii, avand in vedere ca exista in continuare, forta de munca solida si care sa compenseze lipsurile macro economice si micro-sociale. Problema este ca sunt lipsuri de cadre medicale si specialisti in domeniul de infrastructura grea, precum modernizarea infrastructura de economiei de mediul rural si urban, dar ar trebuie sa fie o deschidere directa si din partea mediului de afaceri sa dea de ajutor statului roman, sa fie cu zero coruptia proiectelor de dezvoltare si sa fie cu planuri de gandire strategice pe un termen limitat.

Cu toate acestea, am vazut cum sunt foarte multe companii private si mediul de afaceri de mare dimensiune macro economica, care in fiecare an au lansat tot mai putine locuri de munca la mai putin oameni in oferte de munca tot mai reduse decat forta de munca calificata , ceea ce insemna ca, in timp de 2 ani, va veni vreme ca avem lipsa de dezvoltare economica si sociala, daca nu se face investitii serioase in toata zona de infrastructura economica a tarii.Oamenii au nevoie de locuri de munca sigure si bine platite, de conditii serioase sociale si plata asigurarilor de sanatate, care sa fie consacrate in legea fundamentala.

„Sunt în căutarea unor măsuri care susțin creșterea economică și ocuparea forței de muncă, ceea ce ne va ajuta să ieșim din spirala reducerilor de buget și a obține oameni în Romania înapoi la locul de muncă de inalta calitate si sigure, si impotriva guvernele PSD, care vor zero milioane de locuri de munca si modernizarea sistemului social pe scara mare”, sa fie înainte de începerea discuțiilor asupra bugetului 2017.

 ZiarulViitor.ro
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!