PENTRU POLITICA SI PENTRU ROMANIA

 

Pentru România PSD, este cel mai mare pericol si dăunător partid din punctul de vedere politic la guvernare, şi care nu are viziune si care aduce noi mari reforme in actelor de corupţie prin clientela politică de factură politică, la toate formele sale de guvernare, asupra tuturor oamenilor. De asta România nu oferă locuri de munca de top, pentru peste 10 milioane de românii cu drept de vot, si nu mai arw fabrici si uziune care inseamnă fabrici de cresterii economice prin indexarea nivelului de trai, deoarece regimul PSD egal FSN, au vandut toate fabricile si uzinele ale statului roman, pentru cresterea coruptiei si sclaviei severe, prin plecarea milioanelor de românii la munca in strainătate, asta e politica celui mai mare partidi politic si de numai politica privată si impotriva Romaniei tuturor romanilor in continuare.

Este nevoie de o nouă constitutie, mai democratică prin schimbarea Guvernului Ponta 4, prin lege. Consitutia actuală spune si produce numai guverne corupte şi slabe din punctul de vedere al guvernarii, care ii face pe românii să fie mai sclavii şi cu multă mizerie din partea partidelor private, care legea fundamentală este pentru partidele private si impotriva romanilor, şi nu gândeste reforme şi programe economice, pentru milioane de românii cu drept de vot.

 

Avem nevoie de un nou Guvern ca de aer, şi care să guverneze şi să producă reforme noi economice şi de fabrici de cresterii şi dezvoltarii ai nivelului de trai, de asta nu mai avem motoare puternice economice, pentru ca sunt privatizate de catre cel mai mare partid private si care predinde ca este democratic şi guvernează la clientela politica.

 

Economia României este vândută şi nu produce niciun leu, iar cresterea economică  nu produce locuri de muncă de bună calitate, şi sigure, deoarece avem cea mai mare adunătură de actorii politici care sunt cu dosare penale pentru afacerilor de corupţie şi care sunt in gesstiunea comisiile de judecată. Cu cât avem un nou Guvern de factură bună de guvernare, prin nou Program de guvernare made in Romania, cu atat va fi mai bine si se vede in cresterea economica de tara, in conceptul Uniunii Europene si de politica regională.

 

Clasa politică trebuie să producă noi partide politice pur democratice şi cu ofertă politică mai bună din punctul de vedere ale resurselor umane pentru arena politică natională si de afacerilor europene. Românii cu drept de vot, asteptă o nouă lege a partidelor politice să legifereze noi reforme politice democratice şi o nouă clasă politică care să fie pentru abolirea penalilor de la guvernarea României şi sclaviei severe din viata tuturor românilor.

 

Trebuie să vină un nou Guvern de factură politică mai democratică şi cu reforme noi in cadrul economiei rurale şi urbane, după viziunea marilor economii mondiale, care au progrese de productiei economice şi care prevede locuri de muncă de top, pentru resursele lor umane, care este cea mai mare investitie in viitor, din partea statelor din lumea a trei care se respectă în lumea democratică.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.