PENTRU PARLAMENTARI LUCRATI MAI BINE SAU MAI IMPOTRIVA VOASTRA

Actuala majoritate parlamentara lucreaza tot mai putin pentru Programul lor de guvernare astfel incat nu lucreaza pentru puterea de cumparare si ocuparea fortei de munca. Punctul de vedere al conteztul in care sunt tot mai multe proteste impotriva Guvernului PSD si ALDE , se doreste antiparlamentara pentru alegerile care bat la usa. O lovitura de teatru este ochestrata de catre elitele penale care i-au mita pentru construirea de legii tot mai proaste, din partea firmele fantome si care provoveaza egalitatea sclaviei severa si tratament egal pentru sclavii prin cele mai mici venituri.

pENTRU Guvern pentru guvernare asupra programului de promisiuni electorale, si care in curand este o bomba cu ceas asupra greutatea parlamentului. Guvernul si prin colitia PSD plus ALDE, nu au de loc capacitatea politica sa lucreze pentru modernizarea investitiilor, si pentru mai multe politici publice iar ratele de evaziune ffiscala si cresterea somajului in randul tinerilor si persoanelor cu studii superioare se ridica la peste 56 la suta in anul 2018, deoarece Guvernul social-democra’tia nu vrea sa creeze noi instrumente legislative si politici publice privind indexarea cresterii economice sa produca noi locuri de munca de inalta calitate si sigure. Problema fundamentala a Guvernului din Romania este ca nu are prea multi membrii sa lucreze pentru livrarea si difuzarea promisiunilor electorale reale din celebru program de guvernare. Guvernul nu prevede de loc responsabilitate de guvernare locala si centrala in mediul de afaceri si pentru sa nu mai plece milioane de romani din tara Guvernelor PSD, unde sunt numai locuri de munca cu cele mai multe sacrifici si alte crize sociale si lipsa de hrana si imbracaminte de calitate pentru toti tomanii.

Asa ca, guvernul PSD merge tot mai rau la guvernare si are foarte multe datorii si astfel incat nu vrea de loc sa lucreze pentru investitii la spitale noi, crese,  scoli moderne din fondurile europene. Regimul PSD si vedetele penale au comis din nou prin lipsa de ajutoare sociale pentru beneficiari si care nu vrea sa ajute de loc pentru milioane de romani sa nu mai lucreze la negru cu fara forme legale.

In plus, politicile publice ale majoritatii parlamentare sunt de loc pentru bunastarea sociala si statul bunastarii sociale so promovarea de prestari de serviciile, spatii destinate pentru locuinte sociale si lipsa de infrastructura de ajutor guvernamental la nivelul inalt pentru milioane de romani care traiesc in saracie lucie, fiind boala politica de guvernare ale majoritatea parlamentara din toate Statele europene , a devenit un lux sa aiba apa potabila si medicamente compensate pentru persoanele in varsta.

www.ziarulviitor.ro

.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Egalitatea, Libertatea, Dreptatea , Drepturile Omului, Drepturile persoanelor, Politica statului de drept, Stat democratie si combaterea coruptiei si exploatarea sexula a corupului prin eradicarea vanzarea de de sex.