PENTRU OAMENII NU SE FACE NIMIC

 

 

Pentru oamenii acum nu se face nimic şi se pretinde că se lucrează la milioane de românii care sunt pe drumuri şi cu fără locuri de muncă, din cauza politica de guvernare al celui mai corupt regim politic din viata Romania. România nu prevede politică modernă din partea clasei politice, prin guvernare şi politică ale partidelor private de slaba calitate politică, deoarece au pentru alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, programe de minciunii politice şi cu fără proiecte de modernizarea infrastructurii economice şi sociale, din zona romanilor care sunt la zona de sclaviei severe, în formă avansat.

 

 

Guvernare şi politică al celui mai putred partid din aceasta ţara, şi cu lipsa mare a ideilor despre viziune modernă de schimbării politice de nivelul tarilor din clubul Uniunii Europene, nu prevede programul PSD, deoarece au cea mai slaba ofertă politică la alegerile prezidenţiale, pentru extinderea corupţiei şi a sărăciei severe, prin ridicarea somajului în zona tinerilor romanii sau prin ridicarea de noi taxe şi impozite, pentru aderarea României la cea mai mare recesiune economică şi socială, pentru anul viitor.

 

Prea mare este mizeria politică din regimul celui mai corupt şi care a vândut toată economia de creşterii economice şi ale milioanelor de locuri de muncă de bună calitate economică, la fie vechi, prin programul său de guvernare politică de slaba calitate politică. Şi care se vrea extinderea la Palatul Cotroceni, dacă milioanele de românii cu drept de vot, nu vin la alegerile din 16 noiembrie 2014, pentru ei, care să aducă o noua schimbare politică ridicată şi cu un program economic mai bun, astfel încât să fie locuri de munca, de care sunt nevoie în toată România pentru toţi romanii.

 

 

Sistemul Politic al regimului PSD, asupra României, prevede următoarele obiective împotriva României, un guvern al mafiei politice de la cea mai mare adunătură de partide private şi care vor să vândă pe milioane mari de romanii la zona sclaviei severe, adică să fie sclavii ai partidelor lor private.

 

 

Regimul PSD, care este si cel mai bogat corupt şi plini de baronii politici împotriva României, a adus în asa zisă democraţiei politică, cu cele mai mici note politice de politică democratică, numai politicienii ordinari, hoţii şi vânzătorii de tara lor mama si tata, pentru avea astăzi în România, ca reper mari scule politice, prin ministrii plagiatori şi tunători de ţara, precum consumatori de taxe şi impozite, pentru a mai vinde din romanii din România, la zona sclaviei severe.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro