PENTRU O VIATA POLITICA MAI BUNA

Vedtele penale se lupta pentru o viata politica mai penala la guvernare. Bomba de pe coliva si cat mai mica minte se vede ca sunt la milioane de romani si cu fara indoiala !. Filuml bate politica, jocul de culise ascunde adevarata fata a Romaniei. Cele mai cunoscute vedete penale sunt la toate partidele politice din perioada post decembista, dupa mai bine de 30 de ani, cand Romania nu a incheiat de loc socotelile cu Lovitura de star prin adevarata Revoluti.Independenta Romaniei este tot mai sero acum, pentru ca nu sunt vedete politice cu voatie politica adevarata si umana, sa lupte pentru binele publicului de utiliate publica.

Dar, mai ales ca avem cele mai multe vedete penale cu dosarele penale si taxele si impozitele de lux, nu usuoreasza de loc trecerea Romanei de la regimul comunist , constructiv, pus pe fapte economice moderne si produse politice cat mai de inalta calitate. Inaltul Comisiar al Dreptruilor Omului -va fi aadmis cu o noua organizatiei de apararea dreptruilor omului si alte teme de interes public. S-a lansat moda, cu vedete penale cu afaceri de coruptiei si promovarii si cresterii sclaviei moderne, nu au programe politice si mai ales nu vine cu proeicte de tara de care are nevoie toata Romania pentru mai mult bine in viata politica din Romania.Oameni cu fara experienta politica si care au fost si au lucarat in presa si tv, n-au mai avut loc prin televiziuni comerciale, si-au gasiti un loc de munca in viata centrala din partea partidelor politice ce sunt pe val de crestere electorala.

Vorbele politice sunt promisiuni eletorale cu fara acoperire reala. Despre alegerile prezidentiale ce se apropie de toate partidele politice sunt cu reprezentarea femeilor in viata publica.Promisiunile electorale ale marii candidtati din nou pentru un loc de munca cu mii de euro si alte folase materiale, sunt vorbe goale, cu fara substanta, deoarece ei au manipulat presa sa mute scena politica in cimitirele si leaganele de copii din Romania, nu viind nou de acest gen de spectacol. Nu despre schimbarea sistemului politic romanes de vorbeste , despre schimbarea haitelor de cani, care sa puna labele cat mai bine pe resursele si tonele de aur ale Romanie. Clasa politica merge tot inainte, de cale sa alega ceva nou la alegerile de stat, dar presupune multa indivitalitate si responsabilitate tehnica, adica nefectarea nici un club de penali care sa contravina interesele si presiuni lor politice interne. Cu multa rautate si lipa lor de talente, devine zero solutie politica pentru tara, al scoietatii si varful si circul din Parcul Penaliii, devine un spectacol de mare comedie politica care nu se mai termina niciodata spetacolului.

Adica, frecare multa si muplta minciuna, pamnipulare, zero conssen politc, zero investitii in oameni, zero reforma Constitutiei si sic, comisii de specialitate, si actori politici de diferite culori care se bat si muncesc pentru proprietatea lor privata si extinderea de noi afaceri cu statul roman.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro