PENTRU CINE ESTE MAREA UNIRII

Nu cred ca politicienii penalii si astfel de politicienii cu partidele politice au aderat la Marea Unirii 1918-2018(100 de ani), deoarece nu este in proiect important pentru viata lor politica interna. Dupa ce sunt numai guverne care sunt in afara legii si acum se guverneaza dupa efectele negative ale clasei politice interne. Nu avem un Guvern politic sa fie plin de viziunii si sa lucreze mai bine pentru milioane de romani.

Consideram ca astfel de actiuni ilegale de pe teritoriul al Romaniei , conduce la Romania sa fie divizata de o Romanie a criminalilor politici si o Romaniei a lucrului bun trebui facut, sunt de discutat legile justitiei si conceptul nediscriminarii si discriminarea puterii judecatoriei de catre raspunderea judecatorilor si procurorilor pe actele legislative.

Legea tuturor legilor a devenit Constitutia, sa nu mai fie un program de guvernare impotriva altor guverne politice si toate guvernele lor si lipsite de calitatea politica cea mai mare. Legea fundamentala aduce si ofera unor cetatenii penalii tot mai multe privilegii de toate regimurile politice, astfel vazataorii si mercenarii au tot mai mari lefurile si tot mai multe contracte publice, oferind astfel programe de politicii publice tot mai expirate.

Cetatea Romaniei are 100 de ani de la implementarea statului modern , iar simbolul marilor proiecte a fost inlocurit cu milioane de kilometri de acte de coruptiei, care ei vorbesc ca cei din piata publica nu stiu pentru cine sa protesteteze la adresa casei politice sau pentru partidele politice de la guvernarea afacerilor de coruptiei in forma continua.

Statul roman s-a format pentru in stat al statului paralel si care se impune in formele de guvernare al statului Guvernului PSD , care ar fii bine sa merga mai pe dreapta. Ar fi bine, ca statul parlale sa nu devina o colonie al politicienilor penali fiind un un export de partide politice penale la export.

Nu stiu, daca statul Roman, este un stat drept sau are dreptate pentru stat national, stat independent, un stat de drept sa fie la recunoasterea drepturilor omului de la CEDO, si un stat suveran, un stat al bunastarii sociale, si un stat de drept care sa fie in comunicare directa cu statul roman, spre binele tuturor cetacenilor dupa 100 de ani?

 

ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “PENTRU CINE ESTE MAREA UNIRII”

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!