PENTRU ANUL 2014, NU SUNT LOCURI DE MUNCĂ

Peste 8 milioane de romanii cu drept de vot, nu au pentru anul 2014, locuri de muncă, majoritatea dintr-e ei, fiind persoanele cu vârstele cuprinse de 18-40 de ani, care îşi caută un loc de muncă şi nu găsesc pe câmpul muncii, având în vedere ca milioane de firme private sunt în continuare la zona cu cele mai înalte crize economice din Europa.

 

Potrivit Comisiei Europene, precizează că sunt câteva milioane bune de romani, deşi nu au loc de muncă şi nu se află într-o formă de învăţământ preuniversitar, dar aceste persoane sunt discriminate de statul roman, pentru că nu adoptă în Parlamentul naţional, măsuri legislative, cu accent pe dezvoltarea de noi oferte de muncă, şi aduce numai măsuri de reducerea actualelor locuri de munca de pe piaţa muncii.

Pentru 6 milioane de romanii cu drept de vot, sunt locuri de muncă, iar pentru diferenţa de până la 20 de milioane de persoane nu prevede oferte de muncă, astfel însă rata şomajului neoficial este mai mare de cât muncă la negru, care aduce cele mai mari probleme financiare la bugetului de stat în continuare.

 

Guvernul al României care are şi puterea legislativă de peste 2014 la sută, nu vrea în continuare să adopte măsuri economice precum de combaterea sărăciei în rândul persoanelor care nu au locuri de muncă şi care îşi pierd acelea slabe locuri de muncă, şi îngroaşă numărul persoanelor care sunt pe stradă şi nu lucrează, din cauza organelor executive şi legislative proprii, care nu au în exclusivitate un cadrul normativ, privind reducerea costurilor de muncă pe piata muncii din economia romanească.

 

Comisia Europeană din Parlamentul European, a declarat, pentru Guvernul român, să nu aştepte derogării europene, şi să ia măsurile de relansarea economică şi prin adoptarea de legii legislative, care sunt pentru creşterea economică prin munca oamenilor, având în vedere ca peste 80 la suta, din salariile romanilor sunt la cel mai mic preţ de prestări servicii economice de sub 200 de euro, şi nu din cauza normelor europene şi numai din Legiile Parlamentului României de la partidele private.

 

Din punct de vedere politic, nu există o iniţiativă legislativă, din partea grupurilor de parlamentarii din cadrul USL, printre care PSD-PNL şi alte partide politice şi mai mici, privind diminuarea persoanelor care nu au locuri de muncă sau nu sunt integraţi la o formă  de educaţie profesională prin muncă din fondurile europene, şi se doreşte la nivel politic din partea acestor partide parlamentare, multă muncă şi ieftină, cu creşterea numărului de persoane care pleacă la muncă pe alte meleaguri străine.

 

Sistemul de sclavie moderna îl reprezinta partidele private pentru milioane de romanii în continuare, deoarece pentru anul 2014, nu sunt în continuare locuri de munca, astfel încât milioane de romanii sunt obligaţi sa işi caute de munca în alta ţară din afara României, şi România va rămâne cu făra locuitori în viitor foarte apropiat, mult nu mai este.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???