PENTRU A FI SIGUR, TREBUIE ACCEPTAT POLITICA DE MODERNIZARE SI REFORMA

Un Parlament din Uniunea Europeana, nu vrea sa loc sa fie spre drumul reformelor legislative, se impune, Adunarii Parlamentare sa fie cu o astfel de viziune organica, reforma procesului legislativ si mai ales modernizarea pentru actuala majoritatea parlamentara, care are mari probleme despre sistemul politic romanesc si zero creativitate si atragerea de proiecte legislative la viata vie politica. Coalitia guvernamentala si legislative da nasterii penalilor din Parlament care au  uitat de mult si peste 20 de ani, reforma procesului legislativ, vorbim despre cel mai vechi sistem parlamentar care in conformitate cu realitatea politica este departe dea avea un sistem politic democratic.

Pentru a fi acceptat, idea unui bune guvernarii trebuie sa fie insotita de o politica sociala, mai ales ca acest Guvern al bestivilor si penalilor nu vor sa guverneze, pentru a fi mari taietorii de venituri. Lipsa de program politic serios sociala la modernizare se vede cum sunt milioane de romani cu fara venituri, si o tara care nu este lasata de loc sa guverneze din cazua  clanurile mafiilor politice transpartinice. In acest context, economia marilor penalii produce cele mai multe acte caritabile si filantropice cu ajutorul bunastarii sociale. Modelele de guvernare sunt slabe , partide politice total lipsite la cursul politic de zi, care au un partid mare politic si in care in anii urmatorii pretinde ca a guvernat foarte bine la numai zero modernizare, modernitate si reforma taierilor de venituri. Vazut sub ochii lor la guvernare cum barurile penale au curs numai alcool pe actele normative si procesul de guvernare este lipsit de Congresul al REFORMELOR sOCIALE IN rOMANIA . Nu avem de loc elite politice, nu avem de loc partide politice moderne si sa fie la gradul de modernitate oficiala in Romania, iar intelectualul politic lipsit de probe  mari in stangul executivului, tot ce se face se face dar in viata politica pentru clientela selectiva care echivoc produce baunastare si solidariitatii sociale asupra Guvernului PSD/ALDE, care de mult timp nu avea ce cauta acum la guvernele locale. Nu avem institutii sa fie consolidate, iar cand vine vorba despre cum sunt respectate drepturilor omului, sunt doar zero. Vedetele penale fac circ politic si au acuzat ca ei guverneaza dar masurile lor si programul de guvernare aduce minuni de la moastele sintilor penali din Parlamentul interesele persoanele.

Lipsa de neechivoc asupra procesul de modernizare si programe de guvernare durabile, fie ca ele sunt doar in declaratii politice publice, vorba despre proiecte de infrastructura , viitorul social , si cresterea nationalimului este pe val. Liberarii sunt mai mult social-democratiei, de cat modernitate sociala. La nivelul idiologiei politice nu avem nici un partid politic puternic sa se faca prin programul politic dupa valorile politice si oferta politica sunt niste carpe aruncate in oala de resturi intelectuale. Noua politica pentru Romania nu exista, iar Occidentul nu mai are de mult incredere in toate partidele politice si parlamentare. Romania, este singura tara care sufera de boala bugetarilor si care fac ravagii si distruge in fiecare zi de zi sistemul separarilor puterilor in stat si care nu respecta idea de drepturi politice, despre drepturi la proprietate si mai ales sa avem un guvern sa guverneze in numele tuturor oamenilor, ei guverneza foarte bine pentru sistemul clanurilor interlope .

De la anul 2016, s-a schimbat guverne. Deoarece nici nu exista un guvern sa fie la la guvernare, nu au fost de loc un program de guvernare si in continuare peste 16 milioane de romani, nu au cu cine sa voteze , ci nu vor sa aiba dea face cu resturile politice. Astazi inca nu avem guvern sa fie pentru guvernare. Daca clivajul la stanga merge spre stanga tot mai mult nu va exsita de loc o alternativa politica reala.

 

Nu exista deoarece glaobalizarea si bunastarea nu exista in centrul dezbaterilor politice in majoritatea partidelor in Parament, ar putea fi o opozitie foarte mica si partidele cosmoplitice au servit la guvernare toate interesele. Despre cum avem cel mai mic sistem economic si care nu ofera de cat servicii si taxe si impozite si cele mai mici venituri din toate Statele membre Europene tot nu avem un sistem politic sa fie mai serios si sa faca politica de partidele politice doar in zona campaniilor electorale.

Trebuie sa fie un nou contrat social, sa fie util si sa fie promodernizarea politica pentru toate partidele politice. Reforma Parlamentului prin reviziuirea legii fundamentale si statului de drept sa nu mai scoata infractorii pe banda rulanta sefii ai dumelor penale din procesul legislativ de zi.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor