PE EI NU II INTERESEAZA DE LOC DE SOARA ROMANILOR

Pe ei care vor sa mearga spre alegerile europene nu ii intereseaza de cat excesul de afacerile de coruptiei si multa saracie. ROmanii nu sunt de loc scapati de saracia si coruptia publica din partea tuturor partidelor politice. Vastul programul comun european pentru Romani inca nu a avenit pentru guvernare. Guvern cu fara egalitatea de sanse si mai ales partide politice ce reprezinta fractiune candidatii penalii sa ii trimita in Parlamentul European

Au promis spitale, au primis scolii moderne, au promis kilomietri de infrastructura, au promis o infrastructura sociala moderna, cu respectarea normelor legale. Lipirea si modenrizarea coruptii publice si aducerea de cadrave penale pe guvenrului penalilor care sa duca la dezastrul, la interzicerea romanilor sa lucreze in tara si la zero fabricii si uzine moderne. De aceea si confirm ca armata politica vor produce alte bombe atomice si mai ale o noua serie de cadavre penale pe functii publice.

Lipsa de egalitatea de sanse , de bunastarea romanilor, de libertate si indepnedenta poporului in fata dominatia straina a economiei si sclavia salariilor. Bunastarea politica, este pentru partidele politice , precum bunastarea penalilor sa isi rectualizeaze functiile si clientii pe contracte cu statul sa-u indulicit si vor mai multe bomboane si dulciuri de la alegerile eruopene.

Milioane de romani sunt discriminati si nu participa la alegerile europene din 26 mai 2019, deoarece tolereaza un guvern si alte partide pentru guvernare care nu schimba cursul politic si duce la inca mai sa tolereze un guvern fabricat de infractorii. Schimbarea politica este slaba in Romania nu sunt partide politice si liderii si elitele politice asa de multe sa ridice tara din saracie si economie ieftina care nu produce de cat produse expirate si ofertele politice sunt preferintele electoratului cel din rural mici si mare.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor