„Patria ne cere azi sa fim idioti”. Dancila, Tariceanu, Nicolicea sunt exemple prezentate de europarlamentarul Cristian Preda pentru a sustine aceasta afirmatie

Europarlamentarul Cristian Preda face o lista cu „idioteniile” spuse de reprezentanti de seama ai Puterii de la Bucuresti si ajunge la concluzia ca „patria ne cere azi sa fim idioti”.

„Altfel, nu se intelege cum de avem in fruntea Guvernului o persoana ca Viorica Dancila, care nu e in stare nici macar sa tina minte numele unui prim-ministru cu care se intalneste doua zile la rand.

Nici de ce a ajuns in fruntea Senatului un politician precum Popescu-Tariceanu, care le spune omologilor sai din mai multe tari europene ca Raportul MCV este alcatuit de „institutiile de forta” din Romania.

Si cu atat mai putin in ce conditii ne-am procopsit cu unul ca Eugen Nicolicea, care explica, pe un ton ritos, ca Parlamentul poate sa-l suspende pe presedinte si apoi sa se razgandeasca, evitand procedura referendumului inscrisa in Constitutie.

Daca patria nu ar fi asa de ingrata cu noi, cum s-ar putea ca un ministru al Transporturilor sa afirme ca, in ziua in care vom avea autostrazi, companiile multinationale ne vor parasi, ca sa mearga acolo unde exista unii mai saraci ca noi?

Si cum se face ca Liviu Dragnea isi avertizeaza colegii de partid ca pot fi arestati oricand de „statul paralel”, care ar fi finantat de Uniunea Europeana si de NATO?”, a scris Preda intr-un articol prublicat pe ziare.com.

„Ce sa mai vorbim despre Maria Grapini, care voia deunazi ca ambasadorul nostru la Franta sa il someze pe presedintele Macron sa admonesteze redactia de la Charlie Hebdo si sa ceara scuze Romaniei pentru un desen publicat de gazeta satirica…

Sa nu credeti, insa, ca politica e izolata de societate, ca „modelele” ei nu se reproduc in diverse medii. Intrucat patria se hraneste cu idioti, pare de-acum firesc, de pilda, sa avem 30 de mii de copii de clasa a opta care nu se prezinta la examenul de capacitate, descurajati chiar de profesori, pentru ca nu cumva statisticile scolii sa fie „stricate” de rezultatele mai slabe ale unora dintre elevi.

Patria ne cere azi sa fim idioti. Trebuie sa rezistam sau, cum se spunea mai demult, sa mergem impotriva curentului”, a mai adaugat Preda.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !