PARTIDUL DIN FLORI PENALE VINE LA GUVERNARE

 

Partidul din flori penale vine din nou la guvernare si se considera ca fi unica alternativa la Guvernul cel mai fericit, cu peste 20 de milioane de voturi, cu sondaje de opinie aranjate si sa dea bine la public. Partidul PNL este si va fi singura alternativa impotriva tuturor partidelor politice din lume si din spatiul romanesc, dece ca are valoare politica formidabila si nu este un partid politic de orientare PSD, care la alegerile parlamentare era cu un credit electoral de 39 la suta, iar la Guvernare acum are peste 22 de milioane de voturi, de unde sunt milioanele aste de voturi???

Despre marea schimbare politica reala si alternativa ar putea fi cu siguranta PNL daca vrea pe bune sa vina mai repede la guvernare, nu pentru Guvernele PSD si pentru un Guvern al alternativei politice si este nevoie de lansarea unui Program de guvernare serios si alternativ, si nu prin  masuri populiste si resturi politice ieftine.

Sobolanii morti vin din nou la guvernare care a luat foc la Clubul Colectiv, care au miliarde de euro sa creze in fiecare an de an, noi partide politice cu fara resurse politice cu expertiza profesionala pe mediul de afaceri politice publice.

Romania iminge roata partidelor politice noi, nevoie de mai multe persoane credibile si care sa contribuie la viitorul sistemului politic romanesc este cam nevoie cam de aer. Ultimele declaratii publice ale unor persoane publice si care au inchis mai multe posturi de televiziunii publice, arata ca vor sa vina probabil din nou sa mai inchida si alte posturi tv-uri. Problema este ca acum nu avem Guvern, care se considera printr-o majoritate politica penala si cu dosare penale, la guvernare . Alegerile din anul 2019, sunt duble si trebuie sa fie mai multe partide impotriva regimului PSD care este tot mai mare si  distruge destinele tarii, aspiratorul si care vorbeste mult nu insemna cu sigunanta ca  guverneaza. Malaxorul penalilor care este singura alternativa la PSD sa ramana la guvernare ptr regimul PSD, care nu este de loc partid politic, nu are ideologie de stanga, nu are de loc programe de guvernare pentru cresterea nivelului de trai al cetatenilor. Pentru PNL, ar fi recomandat sa nu mai vada liderii PNL de la centru, o sursa de voturi in anexele boxelor ale guvernarii actuale.

 

Pnl are mult de muncit sa vina la guvernare, iar flota politica trebuie dezvoltata cu ce este mai capabil partidul sa ofere oamenilor. este bine mersi un nou program de guvernare in zona sociala, pentru sa guverneze incepand de maine. si noi solutii si institutii publice care sa lucreze nu pentru o noua grupare penala in jurul valorilor penalilor de lux. . Problemele si boala politica din unele partide politice care nu vor sa guverneze si sa ramana la guvernare pentru ca nu au nimic de oferit bun oamenilor, la schimb sa schimbe tot tipul guverne si are numai guverne penale si lipsite de viziune si modernizarea Romaniei la 100 de ani.

Lupta politica trebuie sa colebareze cu nu o Romaniei a guvernelor care au mai fost la guvernare, si care nu sunt de loc deschise spre ceva mai bun si rezov=nabil la guvernare si de cea mai slaba factura politica. Statul penalilor cu guvernele lor doi lei, au acum un guvern care se manifest tot mai rau din partea tuturor guvernelor care au mai fost in 28 de ani la guvernare.

Oferte politice sa fie ieftine si de inalta calitate politica astfel incat serviciilor publice, sa fie la nivelul de trai si insa sa comunice cu cererea si oferta tuturor alegatorilor. Nu este adevarat ca unele partide pline de sobalanii morti sunt mai bune fata de PNL, este adevarat ca guvernul de doi lei, a distrus cu Guvernele PSD sistemul politic din Romania, prin infiltarea cozilor de topoare,  lingai de clante la guvernarea morcilelor politice .

PSD se prevede ca ar un partid de 10 la suta, la modul cum guverneaza pe bune acum la separare puterilor in stat, si mai ales cu guvernele lansate in spatiul public. PNL un partid cred de facut in opozitia parlamentara de la 20 la suta, merge spre 32 la suta. USR -un partid tanar cu 10 la suta, spre 19 la suta, iar alde un partid de 2 la suta,care care este vechiul PD-L, va avea soarta PRM-ului,. Alte noi partide politice merg spre 2-5 la suta.
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !