PARTIDELE SLABE VOR FI ELIMINATE DIN ROMÂNIA

Partidele politice şi care se declară că sunt slabe din toate punctele de vedere politice şi nu prevede programe legislative de înaltă calitate şi cu caracter economice vor fi eliminate din viata politică deoarece în continuare nu sunt locuri de muncă pe nicăieri, investiţii seriase pentru dezvoltarea infrastructurii economice nu sunt, din cauza poverii fiscale la nivel cât mai sus.

Alegerile europene din 25 mai 2014, au adus cele mai mici rezultate politice şi cel mai mare eşec pentru toate partidele care visau credite politice de două cifre politice foarte mari, pentru cele mai importante alegerile din toamna 2014.

 

Peste 65 la sută, dintre românii cu drept de vot, au fost împotriva tuturor partidelor politice din Romania, deoarece peste 11 milione de românii cu drept de vot, nu au venit la votare, astfel încât au fost peste 6 la sută, de buletine nule, adică împotriva clasei politice care nu are performanţă politică.

 

Pentru toate partidele politice au fost un eşec politic de marcă proprie deoarece nu au muncit la realitatea economică din viata romanilor şi romanii cu drept de vot, au fost împotriva partidelor politice la alegerile europene, astfel încât ca partidele politice să mai lucreze foarte mult, la dezvoltarea clientelei politice şi împotriva interesele economice şi sociale ale României.

 

Românii nu au destulă educaţie politică, asta nu înseamnă că nu sunt interesaţi de viaţa politică din România şi din contra puterea lor politică va fi şi mai ridicată de cât toate partidele politice de pe arena politică europeană din Romania, care se declară prin mai multă politică la interesele politice de partid care sunt împotriva românilor cu drept de vot.

 

PMP şi PNL au un scor electoral compus din două cifre politice, respectiv 7 mandate de europarlamentari. PSD are un scor electoral de 37,60 la sută, respectiv 16 mandate. PNL şi UDMR au un scor electoral de 22 la sută, respectiv 8 mandate de parlamentari.

 

Pe scurt, va fi o Românie mai democratică şi curată din partea anului electoral 2014, deoarece prevede cele mai importante schimbării politice la nivelul partidelor politice de pe arena politică din România, pentru a reduce penalii din toate partidele private.

 

O aliantă politică intre PNL-PDL-PMP care ar putea prevedea un candidat unic şi serios din toate punctele de vedere politice, cu sustinerea UDMR şi a minorităţilor ar pute fi o alternativă politică de bună claitate politică. În prezent, PSD.ul, nu mai are de unde lua voturi şi alte noi alternative politice pentru relansarea alegerilor prezidenţiale, nu se vede, astfel încât nu s-a declarat candidatul pentru partidelor de centru-stânga, din partea USD.

 

ZiarulViitor.ro

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro