PARTIDELE POLITICE, LIDERII POLITICI SI SOCIETATEA CIVILA SE AFLA IMPOTRIV MULTOR MILIOANE DE ROMANI

 

Toate partidele politice si liderii politici, si o parte serioasa din societatea civila, se comporta foarte urat si periculos, adica au transformat milioane de romani in robia sclaviei politice de extrema stanga. Milioane de romani sunt de cumparati, de vanzare si sclavii ai sistemului politic romanesc si mana in mana cu oameni de afaceri externi. Foarte multe avertismente au fost date si se realizeaza ca Romania nu are de loc viitor, iar milioane de romani plus elita intelectuala isi condamna generatiile viitoare la multa saracie si coeziunea europeana si dezvoltarea politica durabila este tot mai zero in anul 2018-pentru 2019.

Milioane de romani, copii, tinerii, si mai ales pensionari sunt in menghina dea pierd dreptul la vot, sa-si piarda tot mai mult filozofia economica bazata doar pe consum, iar competivitatea pe un termen foarte mic si care alunga pe topogan milioane de romani, care sunt condamnati la multa saracie si expresiei saraciei pentru foarte multe ganeratiile viitoare la coruptie, si inegalitate si zero egalitate de gen, daca Statul Roman nu se trezeste la realitatea socio-politica a viitoarele generatiilor actualii. Partidele politice prin politicile publice, prin guvernelor lor, au posibilitatea sa apere Romania, prin cresterea bugetelor economiei pentru sanatatea, securitate si educatia cetatenilor sai, astfel incat se invoca ca PSD este  inalienabile de Romania si va fii tot timpul la guvernare.

România a pierdut 100 de milioane de euro, in anul 2018, pentru inca 18 ani, care pierde tot mai multe credite externe si lipsa de credibilitate si seriozitate, la nivelul global.  Tara Noastra, potrivit Comisie drepturilor omului din cadrul ONU, Romania, s-a aflat sa fie o tara cu probleme multiple economice, la sub dezvoltare agravata, si se afla la 180 in topul tarilor sub dezvoltare si zero puterii economice si motoare economice noi. Referitor la Banca Mondiala sin partea Inatul  Comisariat pentru Ordinea Publica si securitate in Drepturilor Omului si Statul Roman, raportor fiind Banca Mondiala , a lansat mai multe texte , care se afla cu un scor BNU ,120 (pe o scara de la zero la 1), a fost in fruntea tarilor sub dezvoltate sin lume si mai ales din Uniunea Europeana. Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana in 2007, nu a ajutat de loc pe Romania sa combata saracia si coruptia si sa devina integrata in randul tuturor tarilor europene.

Romania are un scor foarte mici de sub 00,4 la suta, nu poate de loc sa ajute pe milioane de Romani, are din ce in ce cele mai grave probleme fundamentale si nu asigura de loc calitatea drepturilor omului in vigoare, astfel incat serviciile publice la capitolul eductaiei sint tot insuficiente , lipsa de beneficii de servicii de sanatate de o calitate adecavate.

Paritatea de gen, ideologia de gen in Revolutia pentru educaţie de stat si egalitate de sanse, nu este in Romania de al 2007, si pana in prezent. De cand Romania e in Uniunea Europeana, nu sunt de loc cursuri gratuite despre a pregati pentru egalitatea de gen, egalitatea de sanse, din partea Ministerul Educatiei. Peste 100 DE MILIOANE de euro sunt in urma pentru 16 ani si zero dolari si euro pe student pentru pregatirea profesionala. Statul ROMAN, nu mai acord de loc 3 la suta, din P.I.B, resurse financiare pentru sprijin educational la cursuri de motivare academica. a dezvăluit mass-media pentru Comisia DE drepturilor omului in anul universitar 2018-2019.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor