PARTIDELE POLITICE I-AU FACUT RAU LUI DANIEL BARBU

Marile partide politice sub 20 la suta, vor miliarde de eruo de la Daniel BARBU, pentru ca nu poate sa fure si sa faca acte de coruptiei in forma calificata, banii care au fost dat catre partidelor l-au pus pe Danile Barbu intro situatie nu tocmai buna pentru actuala majoritatea parlamentara care este tot mai fracila si va pierde guvernarea PSD-ALDE, dupa alegerilor europene, deca vor face acte penale impotriva candidatilor care nu sunt pe pacul penalilor si punga cu banii.

Proccurorii europenii au declarat, in inctextul alegerilor parlamenare din 2016 si acum, numitul fostul Sefl APF, a fost in calitate de presedinte al Autoritatii Electorale, sii avea un departament de specialitate care se ocupa cu directionarea banilor catre partidelor parlamentare in raport cu numarul de mandate politicie. Dnaile Barbu, fiind astfel, o victima a regimul penalilor si cu forma penala, care nu ar, fi umarit, asa cum prevede legea, dar pentru ca partidele politice aveau anumite sume de banii de la bugetului de stat. Care este secretul procurorii europeni nu il vor pe Barbu in Parlamentul European, si este o victima a regimul penalilor cu penalii pe functii publice la fara numar care vor justitie selectiva si se baga in treburile sistemului judiciar, adica cat mai bine sa fie conturat independenta sistemului judiciar de fractiunea factorului politic. Va fii o lovitura pentru DNA pentru ca nu Danile Babru era numit sa dea banii catre partidele politice si este un departament in cadrul APE care monitorizeaza si arunca cu miliarde de euro catre partidele penale si care in viata lor nu au guvernat dupa Programul de guvernare si in raport cu numarul de mandate politice de la nivelul local si primarii, consilierii locali, judeteni si parlamentarii.Concret, Babru a iesit in conferinta de presa si a spus, ca nu el se ocupa cu gestionarea fondurilor electorale catre partidele politice, intruct fiecare partid , privind respectarea prevederilor legale si dupa retificarea bugetara. Danile Barbu, este impotriva unui referenumului politic vizat de catre presedintele statului de drept, asupra sistemului judiciar din Romania din Romania, pentru ca reduce masiv din independenta totala a procupriilor si judecatorilor europen, daca se doreste o noua lege fundamentala.

www.ziarulviitr.ro


https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro