PARTIDELE CARE INTRĂ ÎN CURSĂ PENTRU EUROPENE

Partidele politice şi parlamentare care intră în cursa pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, sunt mai multe formaţiuni politice de centru-dreapta, de cât partide de centru-stânga, care se vor prezenta la alegerile electorale, cu ofertele lor politice şi programul lor politic, în noul Legislativ în Parlamentul European.

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, nu mai poate candida la alegerile pentru Parlamentul European, din partea PRM, deoarece formaţiunea politică au depus două liste cu candidaţii ai partidului din partea PRM, pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, care pretind că sunt fondatorii partidului romania mare.

 

Biroul Electoral Centra a admis toate candidaturile la PE din partea tuturor partidelor politice de pe arena politică europeană, şi în special pentru cel mai tânăr partid de centru-dreapta (PMP), care va avea reprezentanţii politici în toate  Secţiile de votare de pe teritoriul Uniunii Europene, din Romania.

 

BEC nu -i permis lui persoana publică Corneliu Vadim Tudor, să mai candideze la europarlamentare, din cauza că partidul PRM, are două liste comune, cu candidaţii partidului la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, potrivit BEC.

 

C.V.Tudor, a retrimis un comunicat de presă, ,, În ritmul asta nu va mai candida nimeni, pentru că sunt greşeli omeneşti. E o ruşine ce se întâmplă. Asistăm la o campanie electorală a lui Ponta de la PSD, de a-şi elimina tot adversarii politici. Dacă ei cred că pot ţine în lanţuri un om ca mine, se înşeală. Toate partidele şi listele lor cu oferta electorală şi umane sunt pline de nereguli. Nu poţi să te încadrezi în Palatul lui Procust, cum vor ei, informează liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, va confirma care partid parlamentar va avea cel mai mare număr de europarlamentarii şi care va avea puterea politică pe arena politică europeană, pentru desemnarea alegerilor anticipate sau formarea unui nou guvern, care prevede ca are un program de guvernare economică, prin  reducerea numărului de taxe şi impozite, care sunt cele mai multe şi aduce o nouă criza financiară în anul viitor.

Prezenţa la urne la alegerile europene, se află la un procent de sub 30 la sută, dintre romanii cu drept de vot, declară că se vor prezenta cu siguranţă la vot pentru alegerile europene, organizate de partidele care sunt cu organele executive şi legislative comune, şi care au introdus cele mai multe taxe şi impozite, pentru organizarea alegerilor electorale din tot anul politic 2014.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro