LUPTA POLITICA NU PENTRU TARA SI PENTRU INTERESELE PARTIDELOR POLITICE

Zaro mașinărie politica pentru aranjamentul politic loial pentru lupta pentru drepturile femeilor, pentru lupta pentru drepturilor omului, iar campania de alegerile prezidențiale pentru mai multe panouri și miliarde de euro pentru campanie în timp în anul 2019 sunt programate alegerile municipale și cele parlamentare care vor cheltui la rândul lor alte miliarde de euro .
Dupta 5 de ani nu am auzit de loc despre pacea politica și sa avem partide politice puse și liderii politici mici și mari pe fapte mari și nu vorbe goale fără mandat de la popor și parcursul campaniei europene sa discutat de probleme juridice și nu de alegerile europene. Au disparut multa crema de buna calitate umana din Spatiul politic și din partidele politice din RomâIna și comentariile candidațilir pentru a determina o oferta politica buna și ieftina la preț, este ca vom avea miliarde de euro tocați cu evaziune fiscala și banii negri subterani. Dupa ce RomâIna este considerata tara din lumea tarilor sub dezvoltare si mare cu lipsa de liderii politici sa respecte, milioane de romani decât sa ceara milioane de euro venituri pentru clientela politica perfecta si sa nu livreze materiale perisabile si drepturilor omului. Am văzut în uimele zile mai multe persoane publice și grupuri politici mici și mari care vor sa ceara voturile romanilor în contextul alegerilor prezidențiale, dar ei sunt doar cu vorbe goale, și nu contează de loc faptele făcute timp de 5 ani de zile.

Pe fond, nu au de loc dreptate și au numai salarii de mii de euro sa nu ajute de loc pe milioane de romani care nu au de loc venituri și spațiul politic a atras atenția ca nu au face de luptători ai drepturilor omului, drepturile la demnitate și dreptul pentru libertatea și democrației politica în forța în România. Pentru ca asa sa vrut o Revoluție săraca și care mor milioane de romani pentru ca nu au un sistem politic de buna calitate politica. Jucătorii politicienii de la toate taberele politice nu au muncit de loc din greu și au fost la guvernare prin guvernamnetalitate politica pentru a lupta tot mai mult la cele mai înalte abuzuri, vor promovarea sărăciei și milioane de sclavii și ei sa fie tot timpul cu cele mai mari venituri și proprietăți private, furate de la stat prin legea corupției publice și penala. Codul Penal a fost modificat pentru zero Tratament egal intre bărbați și femei și zero egalitatea de gen pe câmpul muncii. Au dovedit cât de mici sunt în acest punct de vedere politic și care au arătat ca nu contează de loc elitele și independenta presei de clanurile politice mafiote. acum, liderii politici de la guvernare modifica programul politic de guvernare și vor sa fie o guma proasta de mestecat.Nu avem de loc majoritate politica parlamentara semnificativa sa ofere o corectura politic și dacă vor modifica programul de guvernare sa fie cu un număr semnificativ de parlamentari ai Guvernului PSD sa opereze revendicările societății civile.

Partidele politice trebuie sa modifice comportamentul politic în bine sa coaguleze, cu mobilizare perfecta în jurul principiilor valorice creștine și care sa ofere demnitate și ajutor social. Reforma drepturilor sociale trebuie privita ca un semnal de buna guvernare în spațiul public contextul în care sunt alegerile actuale. Și, speram, sa vina lumea la vot și sa voteze decisiv cu ceva nou bun și care sa muncească pentru România pentru milioane de romani, nu de normalitate politica avem nevoie și de viziune politica durabila și proiecte proiectate în vederea atragerii și recuperării fondurilor europene.

Dupa 30 de ani am auzit pacea politica si sa avem partide politice puse si liderii politici mici si mari pe fapte mari si nu vorbe goale fara mandat de la popor si parcursul campaniei euroepne sa discutat numai de unele probleme juridice si nu de alegerile europene. Au disparut multa crema de buna calitate umana din spatiul politic si din partidele politice din Romania si comentariile candidatiilor pentru a determina o oferta politica buna si ieftina la pret, este ca vom avea miliarde de euro tocati cu evaziune fiscala si banii negri subterani. Dupa ce Romania este considerata tara din lumea tarilor sub dezvoltare mare cu ca nu are un lider sa respecte, milioane de romani decat sa ceara milioane de euro venituri pentru clientela politica perfecta


E potrivit și să fim clari față de toți cei care ne solicită ori intenționează să solicite sprijinul mișcării pro-familie din România la prezidențiale: principiul principal pentru a decide dacă sau pe cine susțin (și sper la fel și voi) este: interesul suprem al familiei în politica românească. O candidatură care nu respectă valorile noastre și nu intenționează să promoveze interesul suprem al familiei române nu va primi sprijinul meu și, sper, nici al vostru.

Dupta 5 de ani nu am auzuit de loc despre pacea politica și sa avem partide politice puse și liderii politici mici și mari pe fapte mari și nu vorbe goale fără mandat de la popor și parcursul campaniei europene sa discutat de probleme juridice și nu de alegerile europene. Au disipărut multa crema de buna calitate umana din Spatiul politic și din partidele politice din RomâIna și comentariile candidaților pentru a determina o oferta politica buna și ieftina la preț, este ca vom avea miliarde de euro tocați cu evaziune fiscala și banii negri subterani. Dupa ce RomâIna este considerata tara din lumea tarilor sub dezvoltare si mare cu lipsa de liderii politici sa respecte, milioane de romani decât sa ceara milioane de euro venituri pentru clientela politica perfecta si sa nu livreze materiale perisabile.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro