PARTIDE PENALE SUNT LA GUVERNARE SA NU OFERE NIMIC

 

Trebuie sa isi dea demisia toate partide POLITICE penale din clubul penalilor din Parlament, acum, astfel incat vor avea numai probleme penale, pentru afacerile de coruptiei cu statul roman. Protestatarii au dat dovada ca ei merg tot timpul la vot, nu sunt de vina ca au fost lansata o noua clasa politica care este expresia ciuma rosiei. Se pare ca in continuare nu exista de loc alternativa politica impotriva PSD, asa se vede tot mai mult. Activitatea executivului a fost de cea mai mare pentru instabilitate politica si care nu guverneaza la guvernare. Nu se guverneaza de loc pentru Romania. Guvernul si toate partide POLITICE penale din Parlament, functioneaza ca noaptea ca hotii.

Acum sa instaurat cea mai mare dictatura politica asupra Romaniei, pe partea Parlamentului, coruptia face ravagii si nu produce nimic pentru milioane de voturi. Partide penale si cu politicienii ultra oameni de afaceri si care au distrus si instabilitatea politica in regiune. De 26 de ani, nu avem o democratie pe drumul politicilor moderne si cu reformarea casei politice in toate partidele politice de pe scena politica interna.

Parlamentarii de la puterea lor penala si care distruge statul de drept si nu vin acum cu reforme politice de care sunt nevoie in zona macroeconomica si din punct de vedere social, au distrus libertatea economica asupra mediului de afaceri. Sunt foarte putine firme mici si mari care mai activeaza in zona mocroeconomiei Lipsa de infrastructura si proiecte de modernizarea drumurilor europene si regionale din toata tara, sunt model de guvernare si cu care se manifesta politicienii penali de la toate partidele politice. De fapt si de drept, in alegerile electorale din anul 2016, partidele politice penale au promis miliarde de euro in investitii directe si indirecte, iar acum , pentru bugetului de stat in anul 2017, au alocat zero fonduri europene si din banii oamenilor, pentru zona de dezvoltare si investitii de toate genurile.  Problemele sociale vor fi in numar mai mare si cantitatea sociala si politica , va fi lipsita de alternativa politica reala si mai ales se regenerarea din noua ai clasei politice tot mai penala pentru politicienii penalii.

Partidele politice de azi la guvernare, au numai varjitoare si vrajitorii care fac farmece impotriva oamenilor din presa, sa nu stie sa scrie si mai ales sa le distuga demnitatea lor sociala. Sunt multe victime din presa scrisa care au probleme grave cu varjitoarele de la PSD care distruge si mass-media, deoarece nu mai promoveaza minzeria lor ordinara din Programul politic de guvernare, care sunt doar pentru a fura si a jefui bugetele locale ale tarii. Cat timp voi lucra in presa , voi avea eu grija de ei, tot mai mult.

Multiple severe si cu un program politic de guvernare tot mai slab si care nu rezolva problemele oamenilor de loc, este ca se face reforme peste reforme sociale,  si multa politica slaba. Nu mai avem de loc crestere economica. Nu sunt in Romania, de loc milioane de locuri de munca. Se creaza salarii mari pentru politicienii penali si care au vandut la fire vechi, toate companiile de stat, pe la bucata.

Alegerile anticipate ar fi bine sa fie si sa fie si sa creeze si noi formatiuni politice impotriva partidelor penale si care au distrus tara de 27 de ani. Milioane de voturi nu au votat cu ciuma rosiei, si au votat impotriva casei politice, deoarece nu avem partide puternice impotriva raului celui mai mare din zona politica centrala de acum.  .

Justitia sociala este de forma si nu comunica cu realitatea tuturor problemelor oamenilor din mediul rural si urban. PSD-ul si toata clientela politica de la guvernarea personala si populista, au spus ca vor crea programe de guvernare sociale. Nivelul de tari a scazut cu peste 20 la suta, pentru milioane de romani. Guvernul PSD, a pierdut contactul cu alegatorii si acum, in toata Romania, sunt milioane de proteste la adresa celui mai jegos guvern din viata politica democratica. O societate puternica si demna , are nevoie de un noul puls democratic si sa controleze problemele reale ale oamenilor, de la lipsa de drumuri moderne, infrastructura economica pentru inevstitii moderne si straine. Guvernul PSD, a pierdut contactul cu mediul de afaceri, nu vrea sa guverneze pentru modernizarea de drumuri europene, si au plecat peste 10 miliarde de euro, care erau locuri de munca durabile, pentru ca nu sint drumuri la companiile care au afaceri de export din munca oamenilor.

Statul de drept are foarte multe probleme politice sub guvernarea tuturor partidelor de penalii si vrajitoare si vrajitoare, care ei sunt de fapt la guvernare. Avem un regim politic total lipsit de transparenta decizionala in administratiea publica si centrala. Deciziile care sunt nu sunt pentru populatie de loc. Multe firme au facut contracte de afaceri de coruptiei cu partidul cel mai mare al penalilor si care au distrus milioane de tineri romani, sa fuga din aceasta tara, din cauza resturilor intelectuale care au distrus aceasta tara in cei 27 de ani, de lipsa de umanitate si de valorile democratiei occidentale. Politica interna nu este pentru mai multa economie si care sa produca masuri sociale cresterea economica prin cresterea nivelului de trai, pentru reforme pe piata economica si multe centre economice de dezvoltare.

 

Ziarul Viitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor