PARLAMENTUL SI GUVERNUL LUCREAZA PENTRU MAFIA POLITICA

Guvernul penalilor si Parlamentul politicienilor penali, au lucrat in anul 2017, pentru mafia politica de partide penale. Este , un guvern al penalilor din partea Parlamentului, al majoritatii parlamentare corupta si nociva societatii civile in continuare. Cele doua guverne ale Parlamentului tuturor penalilor au functionat timp de la alegerile parlamentare impotriva statului de drept si nu respecta de loc angajamentele si promisiunilor electorale din alegerile legislative.
Guvernul PSD si Parlamentul PSD-ului, de cand au venit la guvernare isi bate bine mersi de toate problemele sociale si economice ale Romnaiei. Guvernarea psd si alde nu au de loc programe masuri sociale serioase, adica nu vor in bugetul de stat in anul 2018, mai multi bani pentru securitate sociala si nationala. In acest an, Guvernul si Parlamentul au guvernat sa fie mai mult lume in starda, dupa cum a functionat precum o casa de prostitutie politica. Legalizarea prostitutiei politice in acte normative si ordinare, au caracter sa culeaga multa dezbinare si dezorganizarea teritoriala administrativa a Romaniei.
In  felul de cum Guvernele baronilor si politicienilor cu dosare penale la afaceri de saraciei severa, au pacalit peste 3 milioane de romani sa voteze cu mafia penalilor, astfel incat, sa avem lovituri de stat si statul paralel la guvernare din zona aceasta politica. Milioane de romani au vazut cat de fiferit este programul de guvernare al PSD-ului, cum promitea milioane de kilometri de autostrazi, si mai ales modernizarea infrastructurii cailor ferate. Sub guvernele PSD si cu precadere ALDE, nu au fost deloc construit infrastructura mica si mare de drumuri europene si regionale, care sa comunice in vederea relansarea de cresteri economice directe.

Majoritatea parlamentara tot mai penala si prinsa la guvernare cu programe de guvernare periculoase si dubioase, s-au ocupat in mod direct de guvernarea liderilor penali , si in loc sa functioneze la interesele si combaterea crizelor economice si sociale.

Programul de guvernare ale PSD-ului reprezinta afaceri directe de coruptiei in promovarea saracia directa, astfel liderii guvernamentali sunt portavocea unor indivizi care au croit statul paralel, iar acum se guverneaza impotriva claselor sociale si mai ales au limba de lemn, ca prima masura de ocrotirea si favorizarea infractorului la alegerile guvernamentale.

 In acest context, politicienii sunt tot mai penalii la guvernare si vor sa lucreze la distrugerea Romaniei fata de interesele si valori, principi, cu care au fost desemnate de catre milioane de voturi. Problemele politice la guvernare sunt tot mai grele si cu efecte destul de picante, nu vor sa se dezica de unele resturi si lichele politice penale, intrucat dialogul social al cetatenilor, nu mai exista de loc o prioritate actuala guvernare. Nu exista de loc bunastarea sociala care este cumprinsa in programul de guvernarea ale PSD si ALDE.
Dezvoltare economica este zero in anul 2018.Nu sunt de loc politici publice sociale si economice cu care se lauda toate partidele de la guvernarea lor la faliment economic cat mai mutli. PSD nu vrea de loc sa nu mai aiba politicienii penali la luarea de decizii publice si introduce tot timpul liderii politici care au mari probleme cu respectarea legii in fata altor legii si directive europene. De aceea, crearea de noi structuri politice in clasa politica este foarte bine primita de milioane de voturi si oamenii, care tot timpul nu vin la alegerile directe democratice pentru ca nu au cu cine sa voteze?

Lupta politica devine si mai dificila si nu are grad de calitate politica de loc. Noi resurse politice in viata politica directa nu a schimbat de loc cursul politic la Romaniei, si mai degraba a scumpit cursul euro la peste 4.7 la suta. Romania  nu mai are de mult partide politice care sa se declare pentru promovarea drepturilor omului, drepturi economice ale mediului de afaceri, si mai ales pentru respectarea tuturor legilor. Ideea despre care se spune ca avem prea multe partide politice, si ca ele nu trebuie sa faca politica, este o expresia expirata venita din portavocea penalilor de loc. Romania acum merge tot mai impotriva Romaniei, nu ca asa vrea milioane de romani, si asa este impus de liderii politici si actori si partide politice la guvernarea distrugeri satului romanesc, valorile si cultura romaneasca, pentru apropierea de nucleul penalilor din statul parale. Statul de de drept, este divizat in statul mafiei politice nocturne, si este lipsa de un Guvern capabil sa functioneze pe partea administrativa si nu mai cerem pe partea de guvernare unde nu se vede nimic si ce este poate mai rau.

 

 

ZiarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !