PARLAMENTUL PENALILOR SI GUVERNUL PENALILOR

 

Parlamentul Penalilor si Guvernarea Penalilor fac afaceri grele de coruptiei si apara coruptia si actele juridice penale si pentru subminarea intereselor economice ale Romaniei. Lupta anti-coruptiei si guvernarea dosarelor penale la urmarirea penala pentru functionari publici, politicieni de top si care au fost trimisi in judecata penala au organizat proteste impotriva Politca coruptiei. Parlamentul acum organizeaza noi bombe atomice si cel mai mare scut impotriva legilor justitiei. Legile Justitiei nu sunt de loc la realitatea politica actuala si genereaza mari probleme de integritate si promoveaza lupta pentru alegerea penalilor in functii de conducere in aparatul central.

 

Prin guvernarea penalilor si care apara tot mai bine Coruptia, Saracia si penali lor fac in continuare afaceri de coruptiei cu oameni de afaceri si pentru functionarea statului paralel sa fie la guvernare, pentru a da drumul la finantarea campanilor de manipulare pe domeniul public din taxele si impozitele oamenilor. Regimul feudal cu guvernarea tuturor taxelor de lux si cu fara o politica reala privind combatere a coruptiei si saracia lucie din Romania, se confrunta acum cu cele mai grave probleme ale respectari drepturilor omului si altor drepturi fundamentale la care Statul Roman face parte.

Nimeni nu poate construi de la guvernare un Program de guvernare din realitatea problemele grave ale Romaniei, de la lipsa de spitale regionale, lipsa de milioane de locuri de munca cu 10 euro pe zi, lipsa de autostrazi si cai de ferate pentru dezvoltarea traficului de cretserea economica directa si modernizarea nivelului de trai la nivelul Uniunii Europene. Toate Guvernele PSD au fost la guvernare pentru reducerea cresteri de fonduri europene si coeziune, Romania nu mai are niciun partid politica sa fie impotriva partidelor penale care organizeaza si desfasoara activitatii juridice penale pentru modificarea legilor Justitiei pentru a scapa pe penalii si vanzatorilor de tara de urmarirea faptelor grave si subminarea economiei de crestere si dezvoltare.

 

Romania acum pierde milioane de romani, Nu are de loc proiecte de tara, nu are de loc elite politice la guvernare si se manifesta politicienii penalii pentru dezvoltarea si extinderea de noi lovituri de stat in jurul jocatorilor penali cu fapte grave penale care isi bat joc de toata Romania.

www.ziarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !